Cum să îți revitalizezi întregul corp după sezonul cald

Fiecare vara își pune amprenta asupra pielii noastre, lăsând-o ternă, deshidratată și fără strălucire. Nopțile nedormite, radiațiile UV, briza sărată a mării pot avea efecte negative asupra întregului corp și de aceea, avem nevoie de o perioadă de „refacere”, apelând la mici metode practice de relaxare și revitalizare. Specialistii de la Country Spa Health & Beauty Retreat ne-au pregătit 3 metode de a încheia vara cu un trup catifelat și strălucitor.

1. Apelează la o terapie corporală

Dacă îți dorești o procedură care să-ți lase pielea catifelată, dar în același timp să-ți ofere o senzație totală de relaxare și ușuroare, optează pentru o terapie coprorală cu uleiuri esențiale.

Acestea reprezintă remedii puternice prin care memoria celulară a corpului nostru este curățată de informația greșită pentru a fi rescrisă corect. Moleculele uleiurilor esențiale ajung direct și rapid în creierul nostru emoțional și ne pun în contact cu problemele pe care le-am uitat de mult. Country Spa Health & Beauty Retreat îți propune terapiile Young Living, menite să-ți trezească simțurile și să-ți lase întreg corpul învăluit într-o peliculă delicată.

2. Ai grijă de ten

Tenul reprezintă cea mai expusă zonă la factorii externi și de aceea, este important să acordăm o atenție deosebită nevoilor sale. La sfârșit de vară, sunt recomandate tratamentele hidratante, care să restabilească echilibrul pielii.

Astfel, Country Spa Health & Beauty Retreat te invită la un tratament Lakshmi. Lakshmi a dezvoltat o linie de cosmece de-a dreptul extraordinară prin îmbinarea filosofiei Ayurvedice, a terapiei naturiste și a aromoterapiei cu cele mai noi cunoșnțe cosmece, cu produse naturale organice și cu uleiuri esențiale pentru reda frumusețea și elascitatea pielii tuturor celor trei puri constuționale Dosha - Vata, Pia și Kapha.

3.  Nu uita de păr

Nu doar corpul și tenul au nevoie de un „refresh” la sfârșit de vară, ci și părul tău trebuie ajutat să-ți recapete strălucirea. Factorii externi ne pot usca firele de păr cât ai clipi, îngreunându-ne ritualul de îngrijire.

De aceea, este recomandat să alegi produse cu ingrediente mult mai complexe care asigură hidratare pentru o perioadă mai lungă, fără a îngreuna firul de păr. Ritualul Simply Zen este un tratament excelent pentru această problemă, ajutând la restructurarea podoabei capilare datorită keratinei și ceramidelor. Keratina este o proteină esențială ce fortifică structura firului de păr, oferindu-i mai multă vitalitate și stralucire. Ceramidele protejează firul de păr de la radacină până la vârf, prevenind despicarea acestuia și reducând acțiunea agenților externi.

Country Spa Health & Beauty Retreat îți vine în ajutor cu un program special conceput, numit „Beauty & Anti-Aging” care înglobează toate terapiile de care tu ai nevoie să îți recapeți atât echilibrul exterior, cât și cel interior, la sfârșit de vară.

Misiunea Country Spa Health & Beauty Retreat este de a pune la dispoziția oricărei persoane un concept de tratament integrativ, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții, prin tehnici și terapii complementare, minim invazive dar care acționează în profunzime. Descoperă toate programele pe www.countryspa-retreat.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod