Cum ingrijesti corect parul cret

Indragosteste-te de parul tau cret! De carliontii jucausi ce nu stau o clipa locului. Este adevarat! Pe cat de frumos este parul ondulat, pe atat de greu este de ingrijit si de stilizat.
Provocarile sunt multe. In capul listei se situeaza electrizarea sau efectul cunoscut sub denumirea de „frizz”. Aceasta problema este generata de gradul destul de mare de deshidratare al firului de par. Onduleurile fac mai dificila patrunderea uleiurilor naturale ale parului pentru acoperirea si hidratarea fiecarui fir. Astfel, parul devine uscat, isi pierde din flexibilitate si este mai sensibil la agresiuni.

Exista insa solutii. Alege produse de ingrijire, sampon si conditioner, create special pentru persoanele cu parul cret.
Incearca samponul si conditionerul din gama Curl Definer de la Londa Professional. Acestea au la baza o tehnologie cu micro-ioni si extracte din ghimbir si frunze de maslin, care ii ofera parului cret hidratarea si flexibilitatea de care are nevoie. De asemenea, este foarte important sa nu il agresezi suplimentar. Nu usca parul cu prosopul si evita pe cat posibil aparatele de coafat, deoarece caldura emisa de acesta reprezinta inca un factor pe lista agresorilor.


Nu uita nici de produsele de styling.
O spuma pentru bucle cu fixare usoara si un produs anti-frizz (Satin Anti Frizz Serum de la Londa Professional) te vor ajuta sa iti controlezi buclele fara prea mult efort. Asa ca, bucura-te de parul tau carliontat! Pret: 39 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod