Culori vibrante si un ritual de ingrijire completa de la Wella Professionals

Multe femei sunt ingrijorate de sanatatea parului atunci cand aleg sa isi coloreze parul. Asa ca, simt nevoia unei alegeri care de multe ori se simte asemenea unui compromis pentru una in detrimentul celeilalte. Insa noul ritual Oil Infuso Color de la Wella Professionals asigura deopotriva culori vibrante si ingrijire completa pentru par. Inovatiile in materie de colorare merg mana in mana cu cele pentru ingrijire.

Serviciul de desfasoara in 3 pasi. Primul consta in aplicarea pe parul uscat a unui produs tratament pe baza de ulei, Wella Professionals Oil Reflections, pentru ingrijire intena si hidratare de durata sau SP Luxe Oil Elixir, un ulei regenerator ce protejeaza cheratina din par.

Urmatoarea etapa o reprezinta colorarea in functie de nevoi cu Color Touch, vopsea demi-permanenta fara amoniac, Koleston Perfect pentru rezultate rezistente, stralucitoare si acoperirea de 100% a firelor albe sau Ilumina Color pentru nuante soft, delicate.

Dupa spalarea cu samponul adecvat si aplicarea tratamentului pentru par vopsit, se pun din nou cateva picaturi de ulei si se coafeaza parul. La final, pentru finisare stralucitoare se mai aplica putin ulei pe lungimi si pe varfuri. Bucura-te de o culoare vibranta si ingrijire completa pentru par cu noul serviciu Oil Infuso Color de la Wella Professionals.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod