Culori vibrante și carismatice în noua colecție de primavară OPI Lisbon

Primăvara aceasta, călătorește într-unul dintre cele mai colorate și mai încântătoare orașe ale Europei, cu noua colecție LISBON by OPI. Inspirată de străzile pline de viață ale capitalei Portugaliei, colecția Lisbon cuprinde cate 12 nuanțe noi pentru fiecare sistem: Nail Lacquer, Infinite Shine și GelColor. De la casele în nuanțe de galben intens cu acoperișuri cărămizii și peisajele pitorești, la faimoasa “Stradă Roz” și la castelele impunătoare, Lisabon oferă un spectru de nuanțe briliante.
Porțelanul portughez, faimos la nivel international, reprezintă sursa de inspirație a nuanțelor de albastru și alb prăfuit ale acestei colecții, în timp ce galbenul este inspirat de frumusețea apusului din Orașul Luminilor.

Cele 12 nuanțe din colecția Lisbon sunt disponibile în formule de lac de unghii Infinite Shine, Nail Lacquer și Gel Color. Infinite Shine oferă un efect cu o strălucire deosebită și un aspect de lac semi-permanent, rezistând pe unghie până la 11 zile. Se aplică și se îndepărtează ușor, la fel ca lacul de unghii clasic.
Preț: 60 lei. Nail Lacquer oferă o formulă bogată, foarte pigmentată, pentru o aplicare uniformă, fără urme inestetice. Preț: 50 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod