Cremă-tratament pentru un ten fără pată, de la Farmec

Crema Farmec pentru pete, pistrui şi albirea tenului, disponibilă într-un nou ambalaj, redă tenului luminozitatea naturală, după expunerile la soare.
Crema Farmec pentru pete, pistrui şi albirea tenului, disponibilă într-un nou ambalaj, redă tenului luminozitatea naturală, după expunerile la soare.
Crema, cu acizi din fructe, ulei de orez şi acid ferulic, decolorează şi atenuează pistruii şi petele pigmentare provocate de expunerea la soare, previne apariţia lor şi îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii, realizând astfel un tratament complex de refacere a epidermei.


"Este un produs cu acţiune reparatoare, necesar mai ales toamna, după ce iau sfârşit vacanţele la mare şi tenul are nevoie de o uşoară depigmentare, pentru a-şi recăpăta strălucirea", declară Ioana Borza, Marketing Manager Farmec Cluj-Napoca. "Crema realizează treptat un tratament de decolorare a semnelor lăsate de soare - pete pigmentare neuniforme şi pistrui - şi redă tenului luminozitatea.
Este un produs indicat mai ales persoanelor cu tenul deschis la culoare, însă poate fi util oricui."


Crema Farmec pentru pete, pistrui şi albirea tenului este emolientă, hidratează şi hrăneşte pielea. Acidul glicolic şi acidul citric din compoziţie realizează un peeling în profunzime, stimulând regenerarea celulară, în timp ce extractul uleios de orez şi acidul ferulic neutralizează radicalii liberi produşi de expunerea la radiaţiile ultraviolete.

Crema se aplică seara, după demachierea tenului, evitând zona ochilor şi rănile superficiale.
Pentru eficienţă maximă, produsul trebuie utilizat în cure de şase săptămâni, timp în care se recomandă evitarea expunerii la soare şi  aplicarea unei creme de zi cu filtru UV, cu factor de protecţie de 15-20.

Crema este disponibilă în farmacii, reţelele de retail şi în magazinele tradiţionale, la preţul recomandat de 8 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 11 Aug 2014, 23:14
    Problema mea

    Crema asta e buna si pentru cearcane negre ? Ma confrunt cu problema asta de la trei ani [ acum fac cincisprezece ] si toata lumea m-a tratat de anemie, de diverse alergii si afectiuni, fara niciun rezultat. Am incercat n geluri si creme, tot fara rezultat. Dorm destul, fac sport, ma hidratez si incerc sa nu ma stresez, toate acestea,bineinteles, fara rezultat. Acum cand am ajuns la capatul sperantei am dat de aceasta crema. Sper ca va functiona...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod