Createur 5 D'Emotion aduce în România în exclusivitate prima colecţie de parfumuri a casei Neela Vermetre Creations

Pentru cei care au iubit India din Maytrei, a lui Mircea Eliade, sau cei care adoră spice-urile indiene, cele trei parfumuri reprezintă o călătorie de mult aşteptată.
Pentru cei care au iubit India din Maytrei, a lui Mircea Eliade, sau cei care adoră spice-urile indiene, cele trei parfumuri reprezintă o călătorie de mult aşteptată. Colecţia casei Neela Vermeire a fost prezentată în cadrul ediţiei 2012 a Târgului de Parfumerie de la Milano, unde s-a bucurat de un real succes. Parfumurile sunt disponibile în foarte puţine botiques din Europa, printre care şi Createur 5 D’Emotions.

Nascută la Calcutta, Neela Vermeire locuieşte astăzi la Paris, capitala internaţională a parfumurilor, unde şi-a lansat prima colecţie de parfumuri de nişă alături de vestitul parfumier Bertrand Duchaufour.
Colecţia este menită să fie un tribut adus ţării de origine a autoarei, India, prin intermediul căruia artista poate împărtăşi amintiri, emoţii, arome legate de copilaria ei şi de vizitele făcute rudelor rămase acolo.

Duchaufour este considerat de către mulţi colegi de breaslă şi nu numai drept unul dintre cele mai bune “nasuri” din industria parfumurilor, având în CV colaborări cu mari case de parfumuri, precum Comme des Garçons şi L’Artisan Parfumeur. Fiindu-i recomandat Neelei de un prieten comun, Bertrand a fost ales să creeze întreaga trilogie.


Cele trei parfumuri reprezintă o adevărată infuzie de istorie Indiană: trei parfumuri distincte pentru trei perioade istorice diferite: Trayee, Mohur si Bombay Bling!. Cele trei parfumuri ale Neelei Vermeire sunt disponibile la preţul de 230 EUR.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod