Contraste multidimensionale si hidratare localizata

Culoarea potrivita este esentiala in accentuarea personalitatii oricarei femei. Pentru ca ea, o poate infrumuseta sau, dimpotriva, poate dezavantaja puternic trasaturile fetei.
Culoarea se alege in primul rand in functie de tonalitatea  pielii, apoi se iau in considerare culoarea ochilor, personalitatea sau, de ce nu,  profesia. Important este sa se stabileasca de la bun inceput din ce tipologie face parte: cald sau rece.

Wella Professionals vine in intampinarea parului vopsit cu o suita de produse destinate acestuia, mai exact cu gama Color Recharge. Vedeta este Samponul pentru par blond,  impreuna cu cele sase tipuri de conditioner. Toate acestea vor depozita pigmentii de culoare direct pe firul de par.
Improspatand nuanta delicat.  Parul va fi hidratat intens. Exact pe zonele care necesita reparare. Va straluci. Si va fi mult mai neted.

Formula precisa Wella Professionals va controla intensitatea culorii. Si va proteja parul de agresiunile exterioare. Iar aromele florale, impreuna cu cele de lemn de santal si vanilie, vor da acestor produse o mireasma feminina.

Sampon – 49 lei

Balsam – 60 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod