Colectia toamna - iarna '12 make up Givenchy!

Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor: O cutie muzicală cautând armonia perfectă între culoare, sunet şi emoţie. O creaţie metalică şi feminină, cu un finisaj perlat, aflată mereu în mişcare. Siliconul conferă texturii o fixare deosebită, în acelaşi timp permiţând particulelor sale iridiscente să rămână la suprafaţă. Lumina se joacă pe pleoape, creând un efect de apă albă. Ochii sunt delicat luminaţi.

Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor:  O cutie muzicală cautând armonia perfectă între culoare, sunet şi emoţie. O creaţie metalică şi feminină, cu un finisaj perlat, aflată mereu în mişcare. Siliconul conferă texturii o fixare deosebită, în acelaşi timp permiţând particulelor sale iridiscente să rămână la suprafaţă. Lumina se joacă pe pleoape, creând un efect de apă albă. Ochii sunt delicat luminaţi.

Prisma este compusă din negru opac, roz-prună perlat, castaniu îngheţat şi lumină aurie – patru culori încântătoare ce conţin o multitudine de particule mari, strălucitoare, pentru o privire electrizantă.

Vibraţia optică dezvăluită la deschiderea cutiei de colecţie face referire la Vasarely, un artist  care a experimentat  iluziile formelor, mişcărilor şi sunetelor.  Cu un design în spiritul Couture, cutia este ornată cu un material negru elegant şi luminos, împodobit cu paiete.  Pret: 210 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod