Colecţia de damă Happy Chopard

Lansarea Chopard parfums ȋn România a avut loc ȋn data de 2 Iulie, ȋntr-un cadru feeric, ȋn grădina interioară a Palatului Primăverii. Au fost prezente vedete, influenceri, bloggeri, beauty editori. Raffaella Rossiello, Communication &PR Director Chopard Parfums a dezvăluit câteva din secretele succesului parfumeriei Chopard: ingrediente 100% naturale, obţinute print-un proces etic și prietenos cu mediul ȋnconjurător, designul sticlelor simplu și desăvârșit, inspirat din colecţia de ceasuri și bijuterii.

Colecţia de damă Happy Chopard

Fabricate din cele mai prețuite esențe naturale, parfumurile Happy Chopard radiază prin naturalețea ingredientelor lor emblematice - semnătura olfactivă ofera zâmbete și emoții pozitive, exemplificând perfect filozofia „Joie de Vivre” Chopard. Happy Chopard cuprinde liniile Lemon Dulci, Bigaradia și Felicia Roses.

Bigaradia

La nivel internaţional, Bigaradia este linia lansată ȋn prima parte a acestui an.

Aducând un omagiu bigaradierului, această plantă unică în lumea parfumeriei, Dora Baghriche, creatoarea Bigaradia s-a jucat cu nuanțele sale bogate și multiple de flori, frunze, crengi și fructe. Bigaradia este parfumul ȋnchinat bucuriei de a trăi și reprezintă o nouă expresie a fericirii ce are ȋn inima produsului floarea de portocal. Notele citrice de neroli, mandarină verde, morcov, portocală sunt ȋnvăluite de floarea de portocal, miere și iasomie de sambac. Notele lemnoase de patchouli, susan negru, lemn de cedru și ladbanum completează acest parfum adictiv, feminin și elegant.

High End Collection- Garden of Paradise

Inspirată de Grădinile Arabe ale Paradisului, colecţia Garden of Paradise conţine patru parfumuri, fiecare dintre ele fiind un tribut adus grădinilor mitice ale Orientului. De la Marea Mediterană la Est, aceste grădini legendare sunt expresia epocii de aur a civilizației arabe.

Grădinile de vis erau umplute cu cele mai frumoase flori și fructe dulci, aromate și pline de culoare, sub umbra copacilor maiestuoși. Toate cele patru parfumuri sunt creaţii ale renumitului parfumier, Alberto Morillas, un adevărat maestru al ingredientelor naturale.

Orange Mauresque: o gradină luxuriantă de portocali la intersecţia dintre cultura orientală și influenţele marocane.
Miel d’Arabie: o ȋntâlnire ȋntre notele fresh și senzuale, o miraculoasă și linistită oază de verdeaţă ȋn mijlocul deșertului, o grădină orientală mistică.
Rose Seljuke: tributul adus grădinii luxuriante din palatul regal al Babilonului, arhetipul tuturor grădinilor de pe pământ.
Jasmine Mogol: inspirat de grădina mistică, de o frumuseţe captivantă a palatului regal din Jaipur.
Garden of Tropics este colecţia de lux cu inspiraţie tropicală. Conţine 4 parfumuri care dezvăluie prin aromele și ingredientele lor abundenţa naturii, ȋn modul cel mai ispititor: Magnolia au vétiver d’Haïti, Vétiver d’Haïti au thé vert, Vanille de Madagascar, Néroli à la cardamome du Guatemala.

Colecţiile prestige Happy Chopard, Malaki și 1000Miglia sunt disponibile ȋn magazinele B&B Collection, Marrionaud, Sephora și Douglas.

Parfumeria de lux, Garden of Tropics și Garden of Paradise, este disponibilă ȋn magazinul Sephora Băneasa. Maestru ȋn mesteșugul ceasurilor și bijuteriilor, casa Chopard se remarcă prin inventivitate
combinată cu măiestrie, know-how și etică, într-o viziune a perfecțiunii.

Chopard știe să ȋncânte, de asemenea, prin parfumurile care exprimă personalitatea debordantă și emoțiile profunde. Dacă ne referim la bijuterii, ca la un atribut al frumuseții feminine, parfumul este menit să ȋnfrumuseţeze sufletul. Creativitatea și designul Chopard ridicate la rang de artă sunt reflectate în colecțiile exclusive de parfumerie. Acestea sunt cunoscute și apreciate de câteva decenii, și, la fel ca și bijuteriile „ethical gold”, ingredientele 100% naturale ale
parfumurilor sunt obţinute doar prin metode ecologice, ȋn colaborare cu comunităţile locale implicate ȋn lantul de aprovizionare, fără a afecta mediul.

Casa Chopard are parteneriate de lungă durată cu festivalul de film de la Cannes și cu Formula 1. Incepând cu Aprilie 2019, Sarantis Romania SA a preluat ȋn portofoliu său de produse cosmetice selective brandul de parfumerie Chopard. În categoria produse cosmetice selective, Sarantis Romania S.A. distribuie și brandurile de parfumerie Paco Rabanne, Carolina Herrera și Jean Paul Gaultier, precum și produsele de ȋngrijire a pielii La Prairie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod