Colectia Avant-Garde interpreteaza cel mai vibrant spirit al tuturor timpurilor

Inovatie, creativitate si tendinte: expertii in imagine si machiaj din echipa Collistar, au valorificat fiecare tendinta avangardista si au transpus-o in noua colectie Collistar.
Inovatie, creativitate si tendinte: expertii in imagine si machiaj din echipa Collistar, au valorificat fiecare tendinta avangardista si au transpus-o  in noua colectie Collistar.

Paiete, perle, culori intrigante, pudre sensuale si texturi multisenzoriale, ofera femeii de azi sansa de a se rasfata si de a-si personaliza machiajul creeand stiluri de machiaj  surprinzatoare si unice.

Heart - in doua tonuri magice de paiete


O pudra speciala de colectie, caracterizata printr-un contrast ultra-sic intre extrem de modernul negru onix si un inset elegant de techini care se schimba din negru in argintiu printr-o simpla atingere a degetelor.
In interiorul cutiei se gaseste o pudra stralucitoare, in doua versiuni: Pinky Rays si Golden Rays. Pudra se gaseste intr-un saculet deosebit, realizat din aceleasi paiete in tonuri de negru si argintiu. Un minunat cadou!

Pret 176 ron  editie limitata

Highlighting All Over - pentru ochi si obraji

Acest produs extraordinar este caracterizat printr-un mozaic de culori, perfecte pentru orice ocazie, create dintr-o imbinare extraordinara de culori: auriu, alb, bronze si roz. Procedeul special "de coacere" folosit in realizarea acestui produs, ii confera o textura usoara si matasoasa.

Odata aplicata, aceasta pudra speciala creeaza un efect irezistibil de perle, conferind pielii o stralucire subtila.
Se poate folosi ca fard iluminator pentru ochi,pentru obraji sau decolteu.

Pret 138 ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod