Coafuri netede si fine: 4 produse pentru un aspect impecabil

Una dintre cele mai importante calitati are coafurii? Un par neted, care nu se electrizeaza si nu se incurca! Pentru acestea, ai nevoie de o tunsoare impecabila, in functie de textura parului si de produsele de styling potrivite.

Gama EIMI de la Wella Professionals, iti pune la dispozitie 4 produse special create pentru a te ajuta sa ai fire netede, hidratate si mai ales moi. Astfel, te vei bucura de o coafura perfecta pentru mai mult timp, iar parul tau nu se va electriza!

Primerul pentru styling EIMI Velvet Amplifier - este o crema cu textura catifelata.

Cu ajutorul ei parul devine mai usor de coafat si mai neted. Cu ajutorul unei pompe, se aplica pe parul umed pentru a-l pregati pentru styling. Apoi, se folosesc restul produselor Eimi, pentru a obtine coafura si stylingul dorit! Primer pentru styling EIMI Velvet Amplifier, Wella Professionals, pret – 65 lei.

EIMI BB lotionul Perfect ME - creeaza o coafura naturala si neteda. Mai mult decat atat, aceasta lotiune delicata confera stralucire, repara si hidrateaza parul. Un plus al acestui produs este faptul ca domoleste firele rebele si ofera protectie termica.
Se aplica o cantitate mica de produs pe lungimi si varfuri, pe parul umed sau uscat. EIMI BB Lotion Perfect Me, Wella Professionals, pret – 65 lei.

Crema de styling pentru netezire EIMI Flowing Form
- creeaza o coafura flexibila si neteda. Aceasta reduce incarcarea electrostatica a parului si ofera hidratare. Se aplica pe parul umed, pe lungimi si varfuri. Pentru netezire perfecta se foloseste placa de par, dupa uscarea cu foehnul. Crema de styling pentru netezire EIMI Flowing Form, Wella Professionals, pret – 65 lei.

Spray cu protectie termica EIMI Thermal Image - protejeaza parul atunci cand se folosesc echipamente cu aport de caldura.
Spray-ul are doua faze: 1 – hraneste parul si ii ofera protectie termica si 2 – ii confera un aspect neted pentru un rezultat final stralucitor si perfect. Spray-ul se agita foarte bine si se distribuie uniform, de la o distanta de 30 cm, pe parul uscat, inainte de a folosi produse cu aport de caldura. Spray cu protectie termica EIMI Thermal Image, Wella Professionals, pret – 65 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod