Clear Scalp Shampeeling - tratament impotriva matretii

Orice femeie se confrunta, macar o data, cu aparitia matretii sau a cojilor. Indiferent ca vorbim despre o iritatie, despre o dermatita sau despre niste simple coji cauzate de un sampon, exista solutii. In cazul parului vopsit, tratat chimic, procesul poate fi putin mai dificil, dar nu e nevoie sa disperi.  Expertii SP iti recomanda, in acest caz, un tratament in 2 pasi care iti va mentine parul stralucitor si te va ajuta sa scapi de matreata intr-un timp scurt.

Pentru inceput, samponul Shine Define Shampoo, care intensifica luciul parului.
Shine Define Shampoo elimina reziduurile ce matuiesc parul si confera un plus de ingrijire, pentru mai mult luciu. Formula contine un complex unic: acid citric, acid lactic si panthenol. Aceste ingrediente adauga un plus de rezistenta si stralucire. Totul pentru ca parul tau sa arate fabulos.  Shine Define Shampoo se aplica uniform pe parul spalat. Pasul urmator? Un masaj de relaxare pentru scalp. Apoi, clateste totul foarte bine cu apa calda.

Cel de-a doua etapa este tratamentul Clear Scalp Shampeeling, ce curata scalpul de matreata persistenta.
Clear Scalp Shampeeling indeparteaza pe termen lung matreata, daca este aplicat cu regularitate, timp de 4 saptamani. Metoda de utilizare pentru Clear Scalp Shampeeling este urmatoarea: aplica de 3 ori pe saptamana, in loc de sampon. Foloseste o cantitate mica, direct pe scalp, dupa ce parul a fost bine umezit. Maseaza delicat scalpul, iar apoi lasa-l sa actioneze timp de 2 minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod