CLEAR Anti Hair Fall

Fiecare dintre noi visează la un păr sănătos şi strălucitor. Din acest motiv, ne însușim anumite obiceiuri de îngrijire a părului despre care credem că ne satisfac nevoile.
Fiecare dintre noi visează la un păr sănătos şi strălucitor. Din acest motiv, ne însușim anumite obiceiuri de îngrijire a părului despre care credem că ne satisfac nevoile. Puţini dintre noi ştiu care este structura firului de păr, o informație esențială ce ne poate ajuta să identificăm corect nevoile părului nostru și să alegem produsele de îngrijire potrivite.

Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana: Pentru a ne putea bucura de un păr sănătos este important să cunoaştem cât mai multe despre firul de păr.
Acesta este o componentă a ţesutului pielii umane, format din  rădăcină - în cel de-al doilea strat al pielii capului şi tija sau tulpina – în partea aeriană. În secţiune, firul de păr are 3 straturi: stratul exterior (cuticula), stratul mijlociu (cortexul) şi stratul interior (măduva).  Şampoanele de ultimă generaţie acţionează chiar de la rădăcină, reuşind astfel să aducă firului de păr un important aport de minerale, vitamine şi uleiuri.

Ştiaţi că:  numărul de fire de păr variază în funcţie de culoarea lor naturală / *numărul de fire de păr pe cm² variază și în funcție de vârstă (Roşcat: 500 fire de păr / cm²;  Brun/brunet:  620 fire de păr / cm²;   Blond: 750 fire de păr / cm²); firul de păr creşte mai repede vara decât iarna şi mai repede noaptea decât ziua?; un fir de păr trăieşte circa 5-6 ani, iar atunci când cade, este mort de aproximativ două luni?

Aşa cum fiecare individ este unic, fiecare tip de păr, indiferent de culoarea lui naturală are nevoie de o îngrijire specială.
CLEAR a creat o gamă completă cu 7 variante de şampon antimătreaţă ce beneficiază de tehnologia Nutrium 10. Tehnologia revoluţionară din spatele complexului Nutrium 10 constă în asocierea optimă de vitamine, minerale şi agenţi antimătreaţă, fiind singura formulă cu nutrienţi benefici care pătrund în profunzime, hrănind şi îngrijind pielea capului şi părul. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod