ck one summer Calvin Klein

Odihnește-te pe malul mării…Relaxează-te în apa cristalină…Lasă-ți gândurile să zboare…relaxează-te. încarcă-ți bateriile... reenergizează-te!

ck one summer Calvin Klein se deschide cu acord de gin tonic cu un strop de citrice şi multă gheaţă. Boabele de ienupăr și anasonul ies la suprafaţă imediat, efervescente și energetice.  Aroma de chihlimbar din notele de bază îți dă senzația pielii sărutate de soare, oferind o experiență unică atât pentru femei, cât și pentru bărbați, inspirată de oceanul albastru.

Parfumul: fructat – citrate.

Note de vârf: lime și coajă de lămâie, boabe de ienupăr, pepene verde înghețat; Note de mijloc: ghimbir, anason, castravete; Note de bază: mosc, chihlimbar, patchouli
Sticla-emblemă a parfumului ck one summer Calvin Klein reflectă frumusețea unei stânci scăldate de soare; spatele sticlei este texturat cu micro-valuri, permițând parfumului să creeze iluzia urmelor în nisipul mării albastre.

ck one summer Calvin Klein va fi disponibil începând cu iunie 2015, exclusiv  în reţeaua magazinelor Kendra.  Apă de toaletă spray – pret: 165 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod