Cercei Folli Follie

Noile colectii de bijuterii prezentate de Folli Follie in acest sezon te vor uimi cu noile modele, culori si materiale. Coliere moderne, bratari, inele si cercei iti vor crea un look estival.
Noile colectii de bijuterii prezentate de Folli Follie in acest sezon te vor uimi cu noile modele, culori si materiale. Coliere moderne, bratari, inele si cercei iti vor crea un look estival.  Noi bijuterii moderne au fost adaugate colectiei Folli Follie “Bling Chic”.
 
Cercei, bratari, inele si coliere cu forme rotunde sau in forma de inima, placate cu argint sau aur roz, impodobite cu pietre de cristal roz, vor adauga stralucire tinutei tale de zi cu zi. Le poti purta de dimineata pana seara si vei fi remarcata de cei din jur.
Urmând filosofia “lux accesibil, la modă”, creaţiile exclusive Folli Follie dau identitate companiei, aceasta fiind recunoscută la nivel mondial în rândul brandurilor de accesorii. Toate liniile Folli Follie de bijuterii, ceasuri şi accesorii se completează una pe alta, pentru a crea o destinaţie favorită de shopping, asigurând o experienţă modernă şi în acelaşi timp nouă clienţilor din întrega lume.  

 

Compania Elmec România, parte a Grupului Folli Follie, a deschis un nou magazin Folli Follie în AFI Palace Cotroceni.
Centrul comercial găzduieşte colecţiile brandului Folli Follie într-un spaţiu elegant şi inovativ de 72 de metri pătraţi, situat la parterul centrului comercial. Pentru realizarea unui astfel de proiect, valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 100.000 de euro.  Noul magazin Folli Follie oferă vizitatorilor săi cele mai noi colecţii de bijuterii, ceasuri şi accesorii de înaltă calitate, la preţuri accesibile. De asemenea, Folli Follie oferă colecţii complete de accesorii fashion, cum ar fi: genţi, eşarfe şi ochelari de soare.
Pret cercei: 329 lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod