Cele mai indragite vedete din Romania au descoperit tendintele 2017 in domeniul frumusetii la Top Beauty Trade Show 2016

Cele mai indragite vedete din showbiz au descoperit, in premiera, noile tendinte din industria frumusetii participand la deschiderea editiei din acest an a Top Beauty Trade Show, evenimentul organizat la TopLine Shop.
 Andreea Marin, Catalin Botezatu, Lora, Andreea Berecleanu, Corina, Ellie White, Albertina Ionescu, Ileana Badiu, Anca Serea, Amadeus, Ilinca Obadescu, Diana Dumitrescu, DJ Wanda, Tily Niculae, Diana Bart, Crina Abrudan, Paula Chirila, Cristina Cioran, Ela Craciun, Cristi Pascu au ajuns aseara intr-un adevarat paradis al produselor cosmetice, dedicate atat femeilor, cat si barbatilor, in magazinul TopLine de pe Bd. Regina Maria nr.14, locul unde oricine poate beneficia, pana duminica, de servicii gratuite de beauty concierge, si poate afla tendintele internationale in coafura, estetica, machiaj si nail design, si poate cumpara produse ale brandurilor de top (Joico, Moroccanoil, American Crew, Goldwell, Tigi, Vitality’s, Academie, Babor, Guinot, BDR, CND, OPI, Kryolan, etc) la discounturi de pana la 80%.

Lora, transformata in Maleficent
Pentru editia din acest an a Top Beauty Trade Show 2016, Lora a acceptat provocarea de a fi transformata spectaculos in Maleficent, celebrul personaj interpretat de Angelina Jolie. Au fost necesare trei ore de machiaj, executat de celebrul make-up artist Mirela Vescan.  “Prima etapa a transformarii Lorei in Maleficent a fost aplicarea unor lentile de contact. In momentul in care s-a schimbat culoarea ochilor, deja era alta persoana. Machiajul ochilor nu este unul elaborat, ci clasic. Am aplicat gene false, apoi au urmat pometii, care au fost realizati separat dintr-un material special lipit pe obraji. Am completat look-ul cu o rochie neagra realizata de Mihaela Drafta, o pelerina spectaculoasa creatie Catalin Botezatu si o palarie Deea Buzdugan”, declara Mirela Vescan.

Pentru Lora, transformarea a fost una dorita de multa vreme, intrucat Maleficent este unul dintre personajele ei preferate.  “Am mai avut incercari de transformare in Maleficent, insa niciuna nu a fost spectaculoasa. Imi place foarte mult cum a iesit acum si au meritat cele trei ore petrecute la machiaj. Maleficent este personajul meu preferat, am vazut filmul de mai multe ori si abia astept continuarea”, declara Lora.

Secretul frumusetii tenului Andreei Marin
Andreea Marin a descoperit, la fel ca si ceilalti invitati ai evenimentului, noile game de produse de ingrijire a tenului si a dezvaluit si ce tratamente eficiente urmeaza pentru a avea un ten frumos si luminos.  Vedeta prefera gamele Babor si Guinot si a descoperit, in cadrul evenimentului fiolele -minune Academie Scientifique de Beaute, cu cea mai ridicata concentratie de ingredienti activi.

Spre exemplu, fiola cu Coenzima Q10, cu proprietati antioxidante, contracareaza procesul de imbatranire a tenului si reface elasticitatea pielii.
Drept rezultat, tenul cunoaste un efect de intinerire din interior spre exterior, cu rezultate vizibile imediate si pe termen lung.  Fiola cu Elastina Marina actioneaza asupra celulelor fibroelastice si stimuleaza sinteza elastinei, redand tonifierea si fermitatea tenurilor devitalizate. Rezultatul: tenul este mai ferm iar ovalul facial este reconturat, aspectul general fiind intinerit.

Concurs de make-up, coafura si nail art
In cadrul evenimentului de deschidere al Top Beauty Trade Show 2016, s-au premiat si castigatorii concursurilor de make-up si coafura, avand ca tema tendintele anului, premiul cel mare pentru fiecare sectiune fiind de 1000 de Euro.  Juriul concursului a fost format din specialisti de seama din tara si din strainatate. Alaturi de Catalin Botezatu, din juriu au mai facut parte Iman El Zeky si Elodie Oliveira (Academie Paris), Paul Merchant (Head of Make-up Kryolan, Londra), hairstilistii Simina Cheteles si Raul Tisa, make-up artistul Mirela Vescan si actrita Diana Dumitrescu.

Diana Baicu, director TopLine Europa, a informat invitatii cu privire la cele mai importante noutati ale Top Beauty Trade Show 2016 si a lansat, in premiera, conceptul Shop in Shop Kryolan, ce are ca si inspiratie magazinele internationale Kryolan, locuri in care orice femeie pasionata de make-up gaseste produsul la care viseaza. Totodata, s-a pus accentul si pe serviciul Beauty Concierge, la Top Beauty Trade Show 2016 fiiind disponibila o echipa specializata in oferirea celor mai bune sfaturi de frumusete, in conformitate cu nevoile clientului.

 
Reduceri de pana la 80% si lansari de noi produse si tratamente

In perioada 29 septembrie-2 octombrie 2016, Top Beauty Trade Show ofera participantilor o experienta de beauty ce include: preview tendinte 2017 in materie de make-up, hairstyle, estetica si nails; oferte speciale cu reduceri de pana la 80%; expozitie cu vanzare (1000 mp); intalnirea cu invitati speciali din tara si strainatate; finala concursului Tendinte Top Line 2016; ultimele tehnologii in materie de aparatura si mobilier profesional.  Doar in cadrul Top Beauty Trade Show va fi disponibil serviciul Beauty Concierge, oferit de o echipa alcatuita din specialisti in domenii diferite si consiliere din partea invitatilor internationali, precum Paul Merchant, Global Make-up Artist Kryolan si Elodie Oliveira-Trainer International Academie Scientifique de Beaute.

Tehnologii de top
In cadrul Top Beauty Trade Show, pana duminica, 2 octombrie, se vor putea testa tehnologii de top si sa se afle sugestii privind combinatiile permise si nepermise intre acestea, pentru scheme personalizate de tratamente estetico-medicale.  Se vor putea descoperi noile protocoale Endermolift, tratamentul eficient in ceea ce priveste reducerea ridurilor si a liniilor fine, drenajul limfatic – se elimina pungile de sub ochi, cearcanele, ofere efect de lifting non-chirurgical, anti-aging, redare a luminozitatii, refacerea conturului facial, eliminarea barbiei duble, regenerare celulara.
LPG LIFT trimite micro-impulsuri catre suprafata pielii pentru a stimula in profunzime celulele tineretii, restartand productia lor naturala. Astfel, prin masaj, se stimuleaza productia de acid hialuronic, colagen si elastina, fiind unica tehnologie capabila de acest lucru in acest moment.

Dermia Solution are la baza un tratament dermatoestetic antiageing, care schimba radical structura pielii, fara efecte secundare. Astfel tenul isi regaseste si isi mentine sanatatea si abilitatea de revitalizare si reintinerire, cu ajutorul celor patru pasi de tratament: peeling patentat care pregateste si netezeste pielea intr-un singur pas; tehnica speciala de activare mecanica, ce foloseste pana la 800.000 micro impulsuri pentru a stimula in mod natural puterea de vindecare a pielii; se completeaza “sedinta de fitness” cu un cocktail intensiv pentru piele, ce are la baza serumurile Dermia Solution, care, aplicate dupa micro-activare, sunt absorbite de 400% de ori mai bine decat in lipsa acestei etape; se completeaza acest tratament cu ritualul de ingrijire pentru acasa, folosind un concept simplu, atractiv ca pret, dar si extrem de eficient.

ULTRATONE Dreamshaper ofera programul special de repunere in forma pentru toamna. Un sistem complet care include 57 de tratamente diferite de tip biostimulare, microcurenti, ultrasunete, ce se combina in functie de obiectivele de frumusete ale pacientului. Pacientul este introdus in baza de date cu tip morfologic (inaltime, greutate, predispozitia catre activitate fizica) si isi poate alege 5 obiective de frumusete diferite (ex: slabit, fermitate, lifting, reintinerirea pielii, etc). Apoi, aparatul alege automat combinatia ideala de tratamente pentru el. Se pot face tratamente pentru fata sau corp sau combinate fata si corp. Aparatul ofera si numarul de tratamente ideale pentru pacient si frecventa saptamanala. Sistemul este folosit de catre Madonna si Gwyneth Paltrow.

Top Line implineste 20 de ani

Anul acesta evenimentul Top Beauty Trade Show este cu atat mai special, cu cat Top Line implineste 20 de ani de activitate pe piata romaneasca de beauty. Compania are in portofoliu branduri internationale de top si produse profesionale de infrumusetare, fiind lider in industria solutiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium din Romania.
Cele mai bune saloane din tara sunt dotate de Top Line si lucreaza cu Top Line. Evenimentul se adreseaza in mod special comunitatii de profesionisti din industria produselor de infrumusetare din Romania, dar si consumatorilor de produse cosmetice profesionale.


Lansari de top

Cel mai important eveniment dedicat frumusetii include, de asemenea, si lansari de top:

Conceptul Shop in Shop Kryolan, ce are ca si inspiratie magazinele internationale Kryolan, locuri in care orice femeie pasionata de make-up gaseste produsul la care viseaza.

Cura intensiva cu fiolele-minune de la Academie Scientifique de Beaute, cu cea mai ridicata concentratie de ingredienti activi si rezultate imediate.

Fiola cu Coenzima Q10, cu proprietati antioxidante, contracareaza procesul de imbatranire a tenului si reface elasticitatea pielii. Rezultatul: tenul cunoaste un efect de intinerire din interior spre exterior, cu rezultate vizibile imediat si pe termen lung.

Fiola cu Elastina Marina actioneaza asupra celulelor fibroelastice si stimuleaza sinteza elastinei, redand tonifierea si fermitatea  tenurilor devitalizate. Rezultatul: tenul este mai ferm, iar ovalul facial este reconturat, aspectul general fiind intinerit.

Creme Suc de Violettes de la Academie este un produs adresat femeilor de pretutindeni, pasionate de trecutul glam al industriei frumusetii. Este o crema editie vintage, care se adreseaza tuturor femeilor, indiferent de varsta sau de tipul de ten. Textura sa, matasoasa si onctuoasa, confera tenului o senzatie de catifelare si confort. Parfumul sau pudrat, cu tuse de violete, va poarta in lumea rafinata a cabinetelor pariziene de infrumusetare.

Refine Cellular Doctor Babor reprezinta remediul perfect pentru pielea obosita si un ten neuniform cu pori dilatati sau care are variatii ale tonului pielii, cuperoza/roseata. Rezultatul acestuia este o piele rafinata, uniform colorata, ce radiaza de frumusete.

Advent Calendar Babor reprezinta un set de 24 de fiole. Fiecare dintre ele include ingredienti activi de pret, pentru a oferi pielii stralucire si a diminua efectul de ten obosit, datorat agitatiei din perioada de dinainte de Craciun.

Colectia OPI Breakfast at Tiffany’s. Audrey Hepburn este un style icon, admirat de femeile din intreaga lume, iar esenta acestui personaj iconic este inspiratie pentru cea mai noua colectie OPI.
Aceasta include nuante sofisticate si indraznete, in editie limitata, ce inspira putere si sunt perfecte pentru sezonul sarbatorilor.

Celebrarea elegantei hollywoodiene, se traduce prin noua colectie propusa de CND. Starstruck te cucereste cu nuantele glamour, ce au sclipiri de pietre pretioase.

Coffret Guinot Age Logic Cellulaire, ce inverseaza logica imbatranirii celulare; Coffret Guinot Longue Vie- induce efectul de intinerire de durata si Coffret Guinot Hydratation care ofera hidratare intensa.

K-Pak Color Therapy Luster Lock. Spune “Stop!” estomparii culorii cu ajutorul acestui produs care are puterea a trei ingrediente minune, respectiv matase, soia si alge, ce transforma parul deteriorat, uscat, tratat prin colorare sau decolorare, intr-un par spectaculos de matasos si sanatos, cu o super doza de culoare iluminata si o stralucire intensificata.

Noile tendinte de colorare a parului pentru toamna-iarna 2016-2017 au in prim plan gama VERO K-PAK COLOR VIOLET GO FASHION-FORWARD si LumiShine™ BLUE ASH SHADES.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod