Cea mai simpla solutie poate fi un ponytale ca la carte!

Este dimineata si esti in viteza? Ai o zi plina de intalniri la birou si seara te vezi si cea mai buna prietena, iar parul tau se incapataneaza sa nu te asculte?
Cea mai simpla solutie poate fi un ponytale ca la carte. Desi poate parea o coafura banala, daca este facuta asa cum trebuie aceasta te poate ajuta sa castigi timp si sa ai o coafura care sa reziste intreaga zi.

1.  Parul curat si hidratat este cheia oricarei coafuri reusite, de aceea dupa ce iti speli parul nu uita sa aplici un balsam care sa calmeze firele rebele.
Cand clatesti balsamul incearca sa folosesti apa cat mai rece pentru a inchide cuticulele firului de par, lasandu-l stralucitor.

2. Inainte de a folosi uscatorul de par, tamponeaza parul cu prosopul si aplica un tratament leave-in care sa-l hidrateze si sa-l faca usor de aranjat. Temperatura ridicata si folosirea frecventa a uscatorului de par pot deshidrata parul, deteriorandu-l. De aceea, este indicat sa alegi un uscator care sa-ti ofere protectia optima, cum ar fi Braun Satin Hair 7 Colour IONTEC.
Prin tehnologia IONTEC , milioane de ioni de satin atrag particulele de umezeala si le redirectioneaza, prevenind astfel deteriorarea parului.

3.Odata ce parul este uscat, aplica un produs de styling care sa-i ofere volum, netezindu-l in acelasi timp. Apoi piaptana-l usor pentru a preveni ruperea firelor de par. Pentru ca rezultatul sa fie un par stralucitor si matasos la atingere, este recomandata folosirea unei perii cu ioni - Braun Satin Hair 7 care previne electrizarea firelor de par.

4. Strange parul intr-o coada, avand grija sa nu iti ramana fire de par neprinse.
Prinde-l cu un elastic cat mai subtire sau chiar transparent. Apoi ia o suvita de par si rasuceste-o in jurul cozii, fixeaza-i capatul cu o agrafa in asa fel incat sa nu fie vizibila. Daca seara te asteapta un eveniment special, inlocuieste suvita de par cu un accesoriu elegant.

5. Ai grija de ultimele detalii – aplica un produs de styling care sa fixeze coafura fara a incarca parul. Si pentru ca totul sa fie perfect mai treci o data cu peria atat prin partea de sus a coafurii, cat si prin coada.
Rezultatul – o coafura perfecta, usor si repede de realizat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod