Campania Unalike Beauty- 4 influenceri dezvăluie secretele lor de frumusețe!

Top Line continuă campania Unalike Beauty prin care pune în valoare frumusețea unică a fiecăruia dintre noi. #CaNimeniAltul, respectiv #CaNimeniAlta, sunt cele două hashtaguri care însoțesc acțiunile din această nouă etapă a campaniei.
Patru celebrități și influenceri cunoscuți în mediul online vor dezvălui în următoarele săptămâni secretele lor de frumusețe, ritualurile de zi cu zi care îi ajută să construiască imaginea pentru care sunt atât de admirați.

Aceștia vor prezenta rutina lor specială de îngrijire a pielii și a părului, care sunt produsele cosmetice  ce dau rezultate în cazul lor, vor povesti de unde a pornit pasiunea lor pentru procedurile de înfrumusețare, care sunt trendurile din social media preferate și cu care nu sunt de acord, și vor evidenția sfaturile de beauty pe care doresc să le împărtășească followerilor lor.

Fiecare celebritate și fiecare influencer are propriul stil, o imagine individuală, clar conturată, propriile opinii și aspirații, așa cum fiecare follower al lor, fiecare dintre noi, este unic în felul său. Nu există un șablon de frumusețe, nu există perfecțiune. Fiecare dintre noi este frumos în felul său și o sursă de inspirație și admirație pentru cei din jur. Frumusețea și evoluția vin din diversitate și toleranță. Tocmai de aceea, Top Line România continuă să celebreze frumusețea unică a fiecăruia dintre noi aducând în lumina reflectoarelor poveștile impresionante ale unora din cei mai apreciați influenceri ai momentului.

"Pentru că trăim într-o societate obsedată de imagine, ne dorim ca fiecare dintre noi să fie mulțumit de modul  în care arată, să conștientizeze că este unic și special. Avem nevoie de mai multă încredere în noi înșine! Toți suntem frumoși, iar frumusețea a fost dintotdeauna parte din noi. Încă din prima zi. E timpul să doborâm stardardele rigide ale frumuseții. Pentru că, da, e pierdere de timp să ne petrecem viața căutând perfecțiunea. Este bine să ne trăim viața știind că suntem unici și frumoși în felul nostru, să ne mândrim cu acest lucru, și să știm să evidențiem această frumusețe unică apelând la metode corecte de îngrijire. Fie că vorbim de produse cosmetice profesionale adecvate stilului personal ori de tratamentele de salon potrivite nevoilor noastre. Specialiștii din industria de frumusețe știu să ne recomande, fiecăruia dintre noi, soluțiile personalizate care îngrijesc și potențează frumusețea noastră unică. Prin toate acțiunile Unalike Beauty, Top Line transmite acest mesaj în mediul online, pentru a celebra frumusețea diversă, sub toate formele ei", declară Diana Baicu, Director General Top Line.

În următoarele săptămâni, patru celebrități și influenceri cunoscuți în mediul online vor dezvălui secretele lor de frumusețe prin intermediul interviurilor publicate pe www.toplineshop.ro și prin fotografii, înregistrări video, InstaStories, GIFs, Memes, postate pe paginile lor de socializare.

Campania Unalike Beauty a debutat în toamna anului 2017, când 10 influenceri din mediul online, denumiți Unalike Beauties, cu personalități și aspirații aparent diferite, dar care au în comun pasiunea pentru frumusețe și prezentarea ei într-un mod aspirațional pe social media, au celebrat frumusețea diversă în mediul online. Carmen Negoiță (fashion blogger), Cristina Dorobanțu (finalista concursului „Bravo, ai Stil"), Gina Chirilă Vlădău (model), Alexandra Crăescu (make-up artist), Adonis Enache (hairstylist), Patricia Blaj (Plus Size model), Alex Vang (vlogger), Sabina Trandafir (maketing specialist rețea săli de fitness), Raluca Netca (dansatoare) și Eva Zaharescu (upcoming teen influencer) au devenit atunci exponenții noii generații de influenceri în industria de frumusețe.

Top Line România este leader furnizor de produse și servicii profesionale în industria de frumusețe și medicală din România, reprezentând branduri internaționale de top precum Moroccanoil, GUINOT, Babor, Academie, CND, Joico, TiGi, Goldwell,  Vitality's,  Mary Cohr, LPG, Kryolan, și oferind tehnologii de ultimă generație folosite în saloane de infrumusetare și clinici medicale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod