Cadouri de Crăciun de la Henkel Beauty Care & Schwarzkopf

Special pentru sărbătorile din acest an, Henkel Beauty Care & Schwarzkopf au pregătit 17 pachete cadou cu o selecție din cele mai îndrăgite produse pentru îngrijirea frumuseții corpului și părului.

Pentru toți cei care iubesc cadourile ce răsfață frumusețea, pachetele din acest an surprind cu câte o idee frumoasă pentru toți cei dragi din familie - atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii.
Pachetele pun accent pe calitate și accesibilitate, dar mai ales pe ambalajul care dă o notă festivă și personală, așa cum trebuie să arate orice cadou.


Ambalajul ingenios te scapă de stresul împachetării: banderola pe care scrie ce conține cadoul este detașabilă, astfel încât atunci când e oferit, păstrează surpriză ce se află înăuntru, având totodată acel aspect personal, ca și cum ar fi împachetat manual.


Cu idei pentru toate gusturile și stilurile, cu un design special, cadourile din acest an oferă frumusețe, răsfăț și bunădispoziție în sezonul festiv.


FA FEEL FANTASTIC – Cadou pentru răsfățul și revigorarea simțurilor
-    Colecții formate din Gel de duș (250 ml) și Deodorant (150 ml), cu parfumuri proaspete pentru orice stil, din gamele Fa Fresh & Dry, Fa Floral Protect, Fa Pink Passion
Preț pachet – 15.58 lei


SCHAUMA
– Cadou pentru un păr fabulos de strălucitor în sezonul festiv
-    Șampon Schauma Mirror Gloss 24h cu micro-cristale lichide, 250 ml
-    Ulei tratament pentru strălucire, Schauma Mirror Gloss 24h cu micro-cristale lichide, 50 ml
Preț pachet – 20.17 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod