Buze cu volum. Botox sau Acid hialuronic ?

Buzele au fost si sunt un atu feminin care intoarce mereu privirile barbatilor.
Stim déjà ca exista doua proceduri estetice care ne vin in ajutor atunci cand vrem sa facem o schimbare la nivelul fetei. Botoxul sau acidul hialuronic ? Ambele sunt indicate pentru estomparea ridurilor faciale, insa care din ele este mai indicata pentru a reda volumul natural al buzelor?

Botoxul este de fapt o toxina botulinica rafinata care se injecteaza  pentru reducerea ridurilor din partea superioara a fetei. Efectul sau este de blocare a muschilor faciali astfel incat acestia sa nu se mai contracte.
Pielea injectata se intinde foarte bine, ceea ce duce la disparitia ridurilor.

In schimb, acidul hialuronic este o substanta care se gaseste natural in corp si care odata cu varsta se micsoreaza cantitativ. Componentele sale lucreaza foarte bine asupra ridurilor din zona inferioara a fetei , nas, pometi si in jurul buzelor. Efectul natural de umplere a ridurilor cu acid hialuronic inseamna de fapt conturarea buzelor si redarea volumului.

Deci, solutia cea mai potrivita ar fi injectarea acidului hialuronic.
Iar pentru rezultate garantate Filorga X-HA Volume este ultima inovatie recomandata de specialist. Este vorba despre un filler dermal cu acid hialuronic polivalent reticulat. X-HA Volume  redefineste forma buzelor si le reda aspectul natural fara a apela la metode chirurgicale. Odata injectat, poate modela si umple tesuturile pentru a recrea conturul buzelor in mod armonios.

Filorga X-HA Volume este unul dintre cele mai eficiente fillere pentru redarea volumului , existent in piata datorita rezultatelor sale extraordinare.
96% din pacienti sunt multumiti de rezultate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod