Bourjois prezintă colecția Electric Night by Eli Grita

În sezonul de vară, transformă-ți look-ul într-un mod îndrăzneț! Cel mai recent trend parizian este reprezentat de culorile tari și de combinațiile curajoase. Când soarele apune peste capitala modei, parizienii își sărbătoresc cu stil nopțile de vară, de la timpul petrecut după serviciu pe malul Senei până la serile de dans. Ca expert în arta de a îmbina culorile, Bourjois te ajută să fii creativă și să obții un look ideal pentru nopțile de vară cu noua colecție Electric Night. Concepută în colaborare cu Eli Grita, colecția reprezintă o nouă poveste colorată pentru buze, unghii și ochi alcătuită din nuanțe vibrante de fuchsia, magenta, albastru intens și corai cu accente strălucitoare.

Julia Colleaux, designer talentat, artistă și DJ, e partenerul perfect pentru Bourjois prin universul puternic colorat al brandului său, Eli Grita. Linia franceză de accesorii de lux este mai mult decât un brand, este o personalitate, un mod de a se exprima. Prin creațiile sale, Eli Grita transpune povestea în continuă schimbare a unei fete care evoluează din punct de vedere al stilului și căreia nu îi este teamă să strălucească atât ziua, cât și noaptea, prin asocieri îndrăznețe de culoare.

Julia a reinterpretat într-un mod unic serile de vară din Paris, tocmai pentru a crea o paleta plină de culoare care sa definească colecția Electric Night.

Culorile intense de vară sunt combinate cu nuanțe strălucitoare de neon pentru a obține un rezultat spectaculos. Buzele sunt evidențiate prin nuanțe de fuchsia și corai; unghiile strălucesc într-un val de culoare; ochii sunt evidențiați în nuanțe de roz și albastru, iar genele sunt bogate și negre. Colecția Electric Night reprezintă kit-ul perfect pentru o vară stylish.

Rouge Edition Velvet - Creează un efect ieșit din comun cu cele trei nuanțe noi ale rujurilor Rouge Edition Velvet. Acestea îți conferă un finish mat și o culoare intens pigmentată. Buzele vor obține un look luminos cu noua nuanță #22 Abricoquette, un corai vibrant ce surprinde energia nemărginită a verii. Pentru nopți pariziene seducătoare, completează-ți look-ul cu o nouă nuanță de fuchsia #21 Superliprunette! sau creează niște buze spectaculoase cu nuanța #06 Ping Pong, un roz îndrăzneț. Textura moale a rujului Rouge Edition Velvet alunecă pe buze, iar odată aplicat, se transformă într-un finish mat, catifelat și strălucitor. Formula este îmbogățită cu uleiuri fine și conferă senzația că nu porți nimic pe buze.
Este saturată cu pigmenți puri pentru a crea o culoare foarte intensă ce rezistă până la 24 de ore.

1 Seconde  - Îmbogățește-ți colecția de lacuri de unghii cu trei nuanțe noi ale lacurilor 1 Seconde, un lac de unghii ce creează un finish profesional în doar câteva secunde. Adaugă un plus de culoare unghiilor cu nuanța #65 As De Pink, în ton de fuchsia, care este ideală pentru vară. Pentru a fi pregătită în orice moment pentru petrecere, îmbracă-ți unghiile în nuanța #66 The Beauty and The Bling, un amestec impunător de negru strălucitor cu reflexii luminoase de albastru deschis, roz și galben. Poartă nuanța peste o bază transparentă sau ca top coat pentru a conferi un twist strălucitor manichiurii. Transformarea unghiilor este atât de ușoară și rapidă precum este schimbarea bijuteriilor! Noua textură de gel, îmbogățită cu silicon și periuță tip evantai asigură o aplicare foarte precisă a lacului de unghii 1 seconde. Lacul alunecă perfect pe unghie, oferă contur și un finish glossy... toate într-un timp record de uscare.
1 unghie = 1 alunecare = 1 secundă = 0 defecte!

Contour Clubbing Waterproof - Lasă-te inspirată de atmosfera de noapte a Parisului pentru a crea un look electric care sa evidențieze privirea. Obține un look disco chic și îndrăzneț cu noua nuanță #66 Utopink, un roz precum amurgul cu un accent de argintiu sau impresionează cu ajutorul a două nuanțe de albastru: #56 Blue It Yourself și #63 Sea Blue Soon. Totodată, poți recrea un contur de ochi clasic cu nuanțele #48 Atomic Black și #42 Gris Tecktonik. Textura moale și cremoasă a creionului de ochi alunecă pe pleoape și conferă o aplicare ușoară și rapidă, iar formula waterproof asigură rezistența machiajul până la 12 ore.

Twist Up The Volume Mascara - Machiajul colorat se definitivează prin mascara, iar genele vor fi unele bogate și bine conturate. Mascara Twist Up The Volume cuprinde o perie twist inovatoare care conferă două rezultate: mai multă lungime și mai mult volum. Folosește poziția 1 pentru a oferi lungime genelor și pentru a le separa, iar poziția 2 pentru a conferi mai mult volum și a intensifica privirea.

Bourjois lansează noua colecție Electric Night by Eli Grita, o selecție vibrantă de culori intense pentru buze, unghii și ochi.

Colecția a fost creată în colaborare cu brandul francez Eli Grita, cunoscut pentru design-urile colorate și pline de viziune. Inspirată de serile de vară din Paris, colecția conține tonuri de fuchsia, magenta, albastru intens și corai, cu accente strălucitoare. Rouge Edition Velvet Lipstick - Preț recomandat: 64 lei; 1 Seconde  - Preț recomandat: 31 lei;  Contour Clubbing Waterproof - Preț recomandat: 22,60 lei; Twist Up The Volume Mascara - Preț recomandat: 59,10 lei.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod