Bourjois Healthy Mix – un boost de energie pentru tenul tău!

Noua generație Healthy Mix – fondul de ten care ascunde semnele de oboseală de pe chipul tău! Noul fond de ten Healthy Mix are o textură cremoasă ce conferă prospețime și luminozitate tenului și asigură un finish natural și uniform. Apreciat de femeile din întreaga lume, încă de la lansare, fondul de ten Healthy Mix este aliatul de nădejde pentru un ten radiant.

Viața agitată și mediul înconjurător aduc semne de oboseală pe chipul tuturor femeilor, de aceea, noul fond de ten Healthy Mix vine în întâmpinarea nevoilor acestora cu o doză de vitamine și energie pentru ten.

O formulă care oferă tenului energia de care are nevoie! Bourjois reinventează formula celui mai îndrăgit fond de ten, iar noua versiune oferă aceleași beneficii și păstrează parfumul plăcut cu note fructate. În plus, formula este îmbunătățită cu un mix de ingrediente și vitamine ce conferă un look fresh, fără urme de oboseală. Aceasta este alcătuită dintr-o combinație de vitamina C, E și B5, care oferă tenului iluminarea, hidratarea și protecția de care are nevoie pe tot parcursul zilei. Tenul tău va fi mai luminos, va radia de prospețime și își va dezvălui strălucirea.

Noua formulă a fondului de ten Healthy Mix conține pigmenți care asigură un rezultat natural și o acoperire perfectă ce rezistă până la 16 ore. Tenul este hidratat, iar semnele de oboseală și roșeața sunt ascunse. Formula are o textură ușoară, cremoasă și non-comedogenică ce permite tenului să respire și asigură o senzație de prospețime. Rezultatul este unul uniform și mătăsos, iar parfumul delicat dezvăluie aceleași note revigorante care îți vor cuceri simțurile. Noul fond de ten Healthy Mix este disponibil în 6 nuanțe luminoase potrivite fiecărui tip de piele.



Anticearcănul Healthy Mix – aliatul tău împotriva semnelor de oboseală! Pentru că zona ochilor este cea care dezvăluie chiar și cele mai puțin vizibile semne de oboseală, Bourjois îți prezintă aliatul perfect, anticearcănul Healthy Mix. Acesta are o formulă fină și o textură cremoasă ce asigură un finish natural. Rezultatul? Tenul radiază de prospețime, iar semnele de oboseală sunt ascunse! Recipientul anticearcănului Healthy Mix are un capac roșu unde se află aplicatorul și conține o formulă fresh cu un parfum fructat și câteva ingrediente care îmbunătățesc aspectul zonei ochilor: pulberi sferice pentru estomparea și netezirea tenului care asigură un rezultat mătăsos; pigmenți ce reflectă lumina și conferă strălucire imediată tenului.

Anticearcanul Healthy Mix se aplică într-un singur pas simplu și acoperă toate semnele de oboseală, în timp ce conferă pielii luminozitate si hidratare.  Acesta este disponibil în 3 nuanțe radiante. Prețuri recomandate: Fond de ten Healthy Mix: 69,7 lei; Anticearcan Healthy Mix: 46,10 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod