Boem sau seducator? Alege stilul potrivit alaturi de Rowenta

Ai asteptat mai mult ca oricand venirea sezonului cald? Vacante la malul marii, plimbari in aer liber, rochite vaporoase si lejere, iar acesta este doar inceputul unor clipe memorabile.
Vara abia a inceput, vacanta nu se lasa foarte mult asteptata, iar daca deja te gandeşti la un rasfat bine meritat doar pentru tine, tine cont ca razele soarelui  nu sunt la fel de blande ca pana acum.

Temperaturile foarte ridicate, razele UV, umiditatea, stresul sunt doar cativa dintre factorii care afecteaza si deterioreaza sanatatea parului tau, iar de multe ori din dorinta de a avea un aspect placut si ingrijit, folosim diferite aparate de coafat nepotrivite pentru tipul nostru de par. 
Specialistii ne recomanda atentie sporita atunci cand folosim produse pentru ingrijirea parului, dar mai ales in ceea ce priveste aparatele de coafat pe care le utilizam.
Ne dorim par drept care sa isi mentina forma o lunga perioada de timp sau vrem bucle superbe pe toata durata zilei, insa pentru acest lucru trebuie sa tinem cont de cateva aspecte.

Aparatul de coafat potrivit pentru tipul nostru de par este unul dintre secretele unei coafuri de vara extraordinare si de lunga durata. De aceea, Rowenta a venit cu solutia pentru un par sanatos, atent ingrijit : Rowenta for Elite Liss & Curl SF4412!


Special creata pentru a obtine rapid un par drept si stralucitor sau cele mai seducatoare bucle pentru un look desavarsit, Rowenta for Elite Liss & Curl dispune de un sistem 2 in 1, plăci fine cu margini rotunjite, pentru o indreptare perfecta sau bucle definite.
Par drept si onduleuri realizate de acelasi aparat de styling, iar pentru ingrijirea sporita a firului de par, placa dispune de 11 niveluri de temperatura, adaptate fiecarui tip de par, usor de selectat datorita ecranului LCD. Invelisul Ultrastralucire Nano Ceramic al dispozitivului protejeaza firul de par si ofera acestuia o stralucire de invidiat.

Acum palariile nu mai sunt trucuri pentru a ascunde firele rebele ale unei coafuri dezordonate. Foloseste-le pentru a ale asorta intr-o nota armonioasa si seducatoare cu onduleuri ce curg in valuri subtile ori cu parul drept, matasos, intr-un look de invidiat.

Placa Rowenta for Elite Liss & Curl are grija de parul tau si iti ofera cele mai sexy coafuri ale verii! Participa la concurs si poti castiga una dintre cele 3 placi de par Rowenta for Elite Liss & Curl: http://www.eva.ro/concursuri/concurs-rowenta-iulie-2015.html
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod