Blondul va fi mereu in tendinte!

Parul blond este de nelipsit in tendintele oricarui sezon. Cu toate ca are nevoie de ingrijire speciala, acesta se afla pe lista preferintelor tuturor hairstilistilor din intreaga lume.

Inspirata de trendul pentru primavara-vara 2019, Wella-InstaVintage, Ionela Chiriac, hairstilist Wella Professionals a creat o colectie de blonduri pastel: #SatinBlonde, #TitaniumRose, #Pure Glossing, #VintageBlush si #SmokyBlonde, o sarbatoare a stralucirii pure si a luminozitatii parului.


“Blondul va fi mereu in tendinte, acesta fiind stilizat si capatand nuante sofisticate prin tehnici noi si folosind produse de colorare de ultima generatie. Cu ajutorul filtrului de culoare si al tehnicilor speciale, blondul capata anul acesta un aspect vintage, avand atat o usoara patina a timpului, cat si o pretiozitate aparte”, spune hairstilistul Wella Professionals.


“Toate nuantele trebuie puse intr-o armonie perfecta astfel incat, atunci cand ele se estompeaza de la un spalat la altul, culoarea sa arate in continuare la fel de bine, pana la urmatorul vopsit.

Alegerea modelelor nu a fost facuta la intamplare; am decis sa aleg fete cu ochii inchisi si tipuri de nuante de ten diferit, pentru a elimina stereotipul conform caruia blondul se adreseaza doar persoanelor cu ochi si ten deschis la culoare”, adauga Ionela Chiriac.


Colectia de blonduri creata de hairstilistul Wella Professionals se adreseaza tuturor femeilor care stiu sa-si poarte parul ca pe un accesoriu pretios, care le face fericite, deoarece culoarea parului trebuie ofere o stare de confort si incredere.

Chiar daca dupa fiecare spalare blondul tinde sa isi piarda din stralucire si devine aspru si fragil, cu ajutorul produselor de ingrijire potrivite, toate aceste neplaceri pot fi evitate.

Pentru cele mai bune solutii, cere sfatul stilistului tau!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod