Biotherapy: Ingrijire speciala de vara cu produse bio

Astazi traim intr-un mediu tot mai poluat, iar produsele organice nu sunt o alternativa doar pentru dieta zilnica, ci si pentru produsele cosmetice si de ingrijire personala.
Astazi traim intr-un mediu tot mai poluat, iar produsele organice nu sunt o alternativa doar pentru dieta zilnica, ci  si pentru produsele cosmetice si de ingrijire personala. Deoarece nu contin factori alergenici, parabeni sau derivate din animale, cosmeticele bio elimina riscul aparitiilor de alergii si afectiuni, identificandu-se perfect cu pielea. Aportul ridicat de nutrienti, vitamine si antioxidanti, hranesc si trateaza delicat  pielea si incetinesc totodata procesul de imbatranire a tesuturilor.
Conceptul Biotherapy lansat in farmaciile Help Net promoveaza terapia prin natura si ideea de frumusete care incepe prin sanatate.

Pentru ca baia sa se transforme intr-un adevarat moment de rasfat si ingrijire delicata, gelurile de dus din gama Harbor INTRA cu 98% ingrediente naturale, contin agenti de curatare de natura vegetala. Curata cu delicatete iar pielea ramane catifelata, tonifiata si sanatoasa. Aromele seducatoare de lacramioare, portocal sau floare de vanilie te vor cuceri si iti vor lasa pe piele un parfum senzual timp indelungat.

Vara aceasta alinta-ti simturile cu produse bio naturale care vor avea grija de pielea ta si te vor face sa simti energia proaspata a zilelor de vacanta.
Cauta in farmaciile Help Net selectionate raionul Biotherapy si descopera secretul pielii sanatoase si frumoase.  Pret Harbor Gel de dus: 25 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod