Bali Boosting Coffee Sensation

Detoxifierea organismului ar trebui sa se afle pe lista ta de prioritati. Este un MUST? Da! Pentru ca  indiferent de cat de atenta ai fi cu stilul tau de viata,  organismul  nu poate functiona la cote maxime,  decat daca il ajuti sa elimine surplusul de toxine pe care il poarta.

Ida Spa te invita la „Bali Boosting Coffee Sensation”. Este un ritual de detoxifiere pe baza de cafea. Binecunoscuta pentru proprietatile sale curative, aceasta stimuleaza circulatia sanguina si are un efect direct asupra limfocitelor.

Deoarece cafeaua nu doar detoxifiaza, dar si remodeleaza corporal, afla ca acest ritual reduce simptomele celulitei si intinereste pielea.  Extrasul de kaolin alb ajuta la eliminarea toxinelor din corp, iar cel de ginseng reda fermitatea dermului.

Pentru o experienta multisenzoriala, acest ritual se desfasoara in arome puternice de mandarina, ceai verde si cuisoare si include urmatoarele ritualuri: Welcome Touch – Bali Cofee & Sea Salt Toning Scrub , Cellulite Body Toning Mask,  Healing Full Body / Ida Six Senses Massage  si Elemis Mini Facial.

„Bali Boosting Coffee Sensation” - rasfat cu ingrediente de pe insula zeilor. Il gasesti pe www.idaspa.ro. Str. Laguna Albastra, nr 77, Corbeanca. Pret: 320 lei/2h 15 min

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod