Astor lansează un nou fond de ten anti-strălucire pentru o piele perfectă

Astor este cunoscut pentru inovațiile sale: Fondul de ten Mattitude 16h Shine Control este primul font de ten cu efect anti-strălucire care estompează ridurile și liniile fine. Acesta este destinat femeilor cu tenul mixt, iar proprietățile sale echilibrează și matifiază porțiunile uleioase ale zonei T, fără să usuce pielea delicată a obrajilor și a ochilor. Formula care se adaptează perfect tenului estompează imperfecțiunile, reduce aspectul inestetic al porilor, lăsând senzația de piele incredibil de suplă și hidratată.

Fiind constant preocupați de ceea ce își doresc femeile, membrii departamentului de C&D de la Astor au aflat că multe dintre ele au un ten mixt, însă preferă să nu folosească fonduri de ten cu efect anti-strălucire din cauza aspectului foarte uscat, care de multe ori accentuează liniile fine și ridurile.
Prin urmare, Astor a creat o formulă care se adaptează condițiilor pielii, pentru a matifia zonele lucioase și a ajuta zonele uscate să fie hidratate. Contribuie instant la reducerea strălucirii tenului, fără aspect de mască sau de uscare a pielii.

Fondul de ten Mattitude 16h Shine Control rezistă la transfer până la 16 de ore. Rezultatul este unul natural, iar aspectul perfect mat. În plus, culoarea fondului de ten nu se estompează în timp, obținându-se permanent același rezultat din punct de vedere al nuanțelor.  

Formula cu gel care se bazează pe progresele japoneze ale studiilor asupra pielii, alături de o combinație de pigmenți, elastomeri sferici și capsule, estompează liniile fine, ridurile și imperfecțiunile tenului.
Într-un studiu despre percepția consumatorilor, 70% dintre femei* au indicat faptul că Fondul de ten Mattitude 16h Shine Control a redus vizibil aspectul inestetic al porilor. Rezultatul este unul elegant, neted, luminos, care rezistă impecabil de dimineața până seara.

Cele mai bune tehnologii de make-up și îngrijire a pielii din partea Astor ajută pielea să fie hidratată, moale și suplă. În acest caz, hidratarea este oferită de formula cu vitamine care catifelează tenul, lăsând un aspect sănătos și mătăsos. În plus, formula conține o serie de agenți de protecție solară cu FPS 22.

Pentru o acoperire perfect mată, este recomandat ca fondul de ten să se folosească împreună cu pudra Mattitude Anti Shine.
Cu o textură netedă, pulberea fină a pudrei oferă o acoperire de lungă durată cu aspect mat, natural. Se aplică după fondul de ten, iar pielea va rămâne echilibrată în timp ce  liniile fine, ridurile și porii vor fi estompați la minimum.

Fondul de ten Astor Mattitude 16h Shine Control și pudra Mattitude Anti Shine se vor lansa pe piață în Ianuarie 2016. Pret recomandat - 45 lei.

*Studiul privind percepția consumatorilor a fost aplicat pe 55 de femei, iar rezulatele au fost vizibile după o săptămână de folosire a produsului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod