Apasa Play si provoaca emotii !

Cel mai nou parfum de la Givenchy este 100% masculin si e reprezentat de barbatul modern, superstarul cel mai capabil de a produce experiente multisenzoriale, Justin Timberlake.
Cel mai nou parfum de la Givenchy  este 100% masculin si e reprezentat de barbatul modern, superstarul cel mai capabil de a produce experiente multisenzoriale, Justin Timberlake. PLAY este sinonim cu libertatea, viata. Este un parfum dedicat barbatului care doreste sa fie conectat cu timpul in care traieste, un barbat care poate sa se detaseze de emotii. Play este un parfum extrem de modern  si totodata timeless. Compozitia de baza este eleganta, hedonista,cu note de mijloc lemnoase si ambalaj stilat.


Casa Givenchy a considerat ca Justin Timberlake este emblema seductiei, libertatii, senzualitatii, si conexiunii cu artele si l-a ales pe multipremiatul cantaret sa reprezinte parfumul, deoarece rezoneaza perfect cu stilul Givenchy. Este ca muzica care inspira si evoca, in functie de purtator, sentimente unice si fantezii de poveste.

Parfumul se gaseste in marile lanturi de parfumerii in doua variante, Eau de Toilette care are o compozitie stralucitoare cu nota de varf bergamota, si Eau de Toilette Intense care captiveaza cu textura bogata a boabelor de tonka.

Produsul este distribuit de Niran si se gaseste in marile lanturi de parfumerii la pretul de 196 ron (50ML) si 278 ron (100 ml).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod