“Apa pielii frumoase” de la Vichy: Secretul ritualului de înfrumuseţare al pielii

Vichy lansează ritualul de înfrumuseţare a pielii, Aqualia Thermal printr-o promoţie disponibilă în toate farmaciile partenere. La cumpărarea unei crème hidratante 48 H Aqualia Thermal, Vichy oferă CADOU o trusă specială ce conţine 2 din cei 3 pasi ai ritualului de înfrumuseţare:
Vichy lansează ritualul de înfrumuseţare a pielii, Aqualia Thermal 123 printr-o promoţie disponibilă în toate farmaciile partenere. La cumpărarea unei crème hidratante 48 H Aqualia Thermal,  Vichy  oferă CADOU o trusă specială ce conţine 2 din cei 3 pasi ai ritualului de înfrumuseţare:

Spuma de curăţare Purete Thermal 50 ml
Apa Termală Vichy 50 ml.


Indiferent de tipul şi de problematicile tenului, în timpul verii acesta trebuie hidratat in profunzime pentru a evita problemele ce pot apărea din cauza deshidratării(exfoliereapielii, creşterea excesului de sebum, apariţia iritaţiilor şi a roşeţii).


Deoarece vara este o perioada in care pielea are nevoie de un plus de hidratare,  Vichy propune tuturor femeilor rutina hidratantă de înfrumuseţare AqualiaThermal ,o rutină ce conţine în proporţie de 50%apă termală Vichy, “apa pielii frumoase”.

Cei 3 paşi ce compun rutina de îngrijire sunt:

1.    Curăţarea pielii cu spuma delicată Purete Thermal
2.    Fortifierea şi calmarea pielii cu ApaTermală Vichy
3.    Hidratarea în profunzime a pielii cu crema Aqualia Thermal hidratantă 48 de ore.

Crema Aqualia Thermal de la Vichy conţine Acid Hialuronic, un ingredient  de două ori  mai performant decât glicerina,cu  o capacitate de reţinere de 1000 de ori a  volumului său în apă şi Apa Termală Vichy calmantă şi fortifiantă.
 

Crema Aqualia Thermal oferă tenului o hidratare timp de 48 H, calmează pielea care devine mai suplă, mai proaspătă şi  mai catifelată întreaga zi. Mai puternică, pielea este eliberată de senzaţia de disconfort, recăpătându-şi strălucirea specifică unei pieli sănătoase.

Textura ultra-senzorială este absorbită imediat de piele, lăsând pielea mai fină şi mai frumoasă ca oricând. Este o formulă sigură, deoarece nu conţine parabeni, este testată dermatologic pe pielea sensibilă şi este hipoalergenică.

Disponibilă în 2 variante: pentru tenul normal-mixt cât şi pentru tenul uscat la pretul recomandat de 84 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod