ADIDAS lansează noul gel de duş Soft Honey

Astăzi femeile se îngrijesc de sănătatea lor fizică, dar și de cea a minții, concentrându-se să trăiască într-un mediu armonios. adidas, singurul brand sport de îngrijire personală, înțelege nevoia femeilor active de a se relaxa după un antrenament intens sau după o zi obositoare la birou. Tocmai de aceea a creat o linie de produse de îngrijire care să facă femeile să se simtă bine.

Inspirat de tendința femeilor de a se preocupa de starea lor și de a trăi în armonie, adidas lansează Soft  Honey, un nou gel de duș care transformă ritualul îmbăierii într-un răsfăț.


Soft Honey are la bază o formulă care menține pielea catifelată și sănătoasă, respectând echilibrul natural al pielii.
Acest gel de duș cu miere hrănește și hidratează pielea în profunzime.

Forma sticlei duce rapid cu gândul la delicatețea femeilor și te relaxează. Cu o grafică activă și o formă ergonomică (este foarte ușor de folosit la duș, nu alunecă), ambalajul în tonuri de auriu subliniază ingredientul principal – mierea.

Noul gel de duș adidas Soft Honey este disponibil din această lună, alăturându-se liniei de geluri de duș create pentru nevoile specifice ale femeilor.

Începând cu primul moment al zilei, dușul de dimineață, răsfață-ți mintea și corpul cu noul gel de duș adidas Soft Honey.

Prețuri:
Gel de duș 250ml: 11,4 lei
Gel de duș 400ml: 15,7 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod