Acqua Essenziale - Salvatore Ferragamo

Potrivit stilului Salvatore Ferragamo, autenticitatea reprezintă cea mai înaltă formă a luxului. Din această filozofie vine sursa de inspirație pentru Acqua Essenziale. O combinație între esență, ca cea mai înaltă formă de autenticitate și apă, cel mai important element natural. Semnătura unui parfum celebrează esența reală a unui bărbat.  Forma geometrică combinată cu puritatea sticlei și nuanța rafinată  de albastru-gri a parfumului, exprimă perfect eleganța esențială și libertate.
Eticheta argintiu- lucioasa ce are logo-ul brand-ului la bază este o semnătură ideală pentru a da acestei sticlei simbolice  semnatura brandului Ferragamo. Capacul prețios și metalic este caracterizat de prezența unui cerc negru din cauciuc.

Cutia de un albastru-gri subtil este decorată cu o etichetă modernă, argintiu strălucitoare, ce conferă o senzație de lux logo-ului Salvatore Ferragamo. Pe hârtia texturată cu un finisaj luminos strălucește logo-ul Acqua Essenziale ca un element simbolic central.  Citricele de cea mai bună calitate și notele verzi ale mentei împreună cu frunzele de lămâi oferă un plus de  prospețime si o vibrație aparte notei de vârf.
Nota de mijloc dezvăluie tonalitățile aromatice ale elegantei mușcate, rozmarinului și lavandei, amestecate cu un twist surprinzător al unei molecule, descoperire de ultimă oră, Cascalone, care insuflă parfumului un aer acvatic.

În nota de bază parfumul surprinde stilul distinctiv lemnos, de patchouli și vetiver, precum și confortul oferit de cistus.
O semnătură autentică care se scufundă în modernitatea un nou tip de mosc numit Helveltolide. Portretul unui bărbat care se împacă cu esența lui într-un moment de intimitate personală și libertate autentică. O stare de spirit specială este capturată pentru a codifica caracterul cu adevărat autentic al Apei Esențiale de la Salvatore Ferragamo: Acqua Essenziale. Modelul de top Garett Neff întruchipează perfect  caracterul rafinat, dar în același timp bărbătesc al arhetipului  masculin Salvatore Ferragamo.
Pret ( 30 ml) -  193 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod