Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum de la Lancôme

Sinonimă cu inovaţia de ultimă generaţie, Lancôme se bucură – mai mult decât orice altă Casă – şi de o cunoaştere profundă a ceea ce îşi doresc femeile, aceasta fiind rezultatul unui dialog continuu şi intim iniţiat chiar de la începuturile istoriei produselor cosmetice. Aşadar, odată cu trecerea anilor şi a deceniilor, Lancôme a putut să rămână tot timpul cu un pas înaintea aşteptărilor femeilor, anticipându-le dorinţele în continuă schimbare, în pas cu vieţile acestora, şi ele în continuă schimbare.
Sinonimă cu inovaţia de ultimă generaţie, Lancôme se bucură – mai mult decât orice altă Casă – şi de o cunoaştere profundă a ceea ce îşi doresc femeile, aceasta fiind rezultatul unui dialog continuu şi intim iniţiat chiar de la începuturile istoriei produselor cosmetice. Aşadar, odată cu trecerea anilor şi a deceniilor, Lancôme a putut să rămână tot timpul cu un pas înaintea aşteptărilor femeilor,  anticipându-le dorinţele în continuă schimbare, în pas cu vieţile acestora, şi ele în continuă schimbare.

Mai exigente ca niciodată, astăzi aceste femei îşi doresc rezultate care sfidează şi mai mult limitele posibilului.

Acum primul pas din ritualul Absolue de îngrijire a pielii, Absolue Oleo-Serum reprezintă îmbinarea de excepţie dintre Oleo-technology şi Lancôme Science în ceea ce priveşte regenerarea.
Combinând proprietăţile unice ale Uleiului esenţial de lămâie şi uleiurilor de Camellia şi Babassu (Ulei extras din nuca de Babassu, originară din Amazonia)  cu puterea regeneratoare a Pro-Xylane™, Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum a fost creat pentru a contribui la fortificarea pielii, pentru o piele la înălţimea frumuseţii sale, pe durata întregii zile.

Noua putere a uleiurilor în beneficiul pielii se află în esenţa formulei sale, protejate de 9 brevete. Pentru prima dată, potenţialul rafinatului ulei esenţial de lămâie a fost identificat şi demonstrat; pentru a obţine un singur kilogram de ulei esenţial sunt necesare 200 kg de zeamă de lămâie. Format din peste 100 de componente, acest ingredient de origine naturală este obţinut prin metoda presării la rece, un proces îmbunătăţit, cunoscut pentru faptul că păstrează caracteristicile naturale ale componentelor.
In vitro, acţiunea sa a fost observată atât asupra capacităţii de regenerare, cât şi asupra organizării straturilor superioare ale epidermei, fortificând pielea.

Uleiul esenţial de lămâie este combinat cu uleiurile de Camellia şi Babassu, ambele fiind renumite pentru proprietăţile lor nutritive. Bogate în acizi graşi esenţiali, a căror structură este similară lipidelor proprii ale pielii, aceste uleiuri au fost alese pentru a îmbunătăţi structura lipidică a pielii, fortificând astfel chiar esența pielii. Uşoare, revigorante şi hrănitoare, aceste uleiuri care compun amestecul rafinat din Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum se potrivesc perfect cu pielea pentru a dezvălui un secret de frumuseţe exclusiv.

Formula rafinată, luxoasă şi fără precedent a Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum cu 9 brevete, deschide un nou drum în ceea ce priveşte texturile: amestecul de comori senzoriale incomparabile din uleiuri şi textura ultra-fină, care se dizolvă uşor, a serului.
Rezultatul este un aspect non-gras, „strălucitor” catifelat care se vede şi se simte imediat.

Uşor perlată şi aproape imperceptibil aurie, această textură hibridă – parte ulei, parte ser – potrivită chiar şi pentru pielea sensibilă, este dezvăluită în trei etape. Prima dintre acestea, senzaţia splendidă a uleiurilor la atingere. Apoi fineţea serului la aplicare, exact senzaţia de stare de bine. Şi la final, un voal delicat şi foarte hrănitor care îmbracă uşor pielea, oferindu-i o strălucire vizibilă. Frumuseţea instantanee echivalează cu excelenţa.

Parfumul înviorător şi în acelaşi timp calmant al Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum combină note de început de nucşoară, mandarină şi bergamotă cu esenţa de trandafir, caracteristică Lancôme. Notele de bază de cedru, mosc şi iris (unul dintre cele mai preţioase ingrediente din parfumerie) completează această compoziţie elegantă, care reflectă istoria bogată de „Parfumier” a Lancôme.

Puterea regeneratoare a Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum este prezentată într-o cutie-bijuterie categoric preţioasă, cu capac transparent împodobit cu aur şi gravat cu Trandafirul simbol al Lancôme: aur şi trandafir, noua semnătură estetică izbitoare şi fără îndoială, feminină, a Colecţiei Absolue.

Preţ public estimat: 855.65 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod