5 tipsuri pentru ca parul tau sa se bucure de soare

Afara sunt peste 30 de grade. Deci, e deja rost de vara. De creme de protectie, de machiaj cu SPF si de palarii de soare. Sau de produse cu rol de scut protector.
„Fii ingaduitoare cu tine si nu iti neglija parul. Nu il lasa parjolit de soarele arzator. E important de stiut ca parul are nevoie de ingrijire estivala si atunci cand strabatem orasul, nu doar atunci cand lenevim la plaja”, spune Ovidiu Cristea, Brand Ambassador Sebastian Professional

Hidratare suplimentara
Parul are nevoie de o hidratare suplimentara, oferita de sampoane si masti de hidratare intensa. Un exemplu? Gama  HYDRE de la Sebastian Professional.

Formule concentrate
Apoi, daca ai de gand sa mergi deja intr-o vacanta pe malul apei, ai nevoie de elixiruri mai concentrate.
Vezi Sp LuxeOil

Hranire si refacere
Apa sarata a marii  in combinatie cu expunerea la soare pot provoca parului o uscare excesiva si o sensibilizare a cuticulei firului de par. Solutia? Sebastian Professional Penetrait.

Poarta-ti parul prins
Evita sa mergi la plaja cu parul in vant, pentru ca o sa iti para rau mai tarziu. Te alegi cu fire de par inspicate, dar si cu un scalp sensibilizat. Opteaza pentru o palarie, o bandana, o esarfa.

Vopsea blanda
Vara, opteaza pentru vopseluri demi-permanente, fara amoniac.
Pentru ca ulterior sa iti protejezi culoarea cu sampoanele si conditionnerul din gama Color Ignite Mono/Multi Sebastian Professional.

Sa ai o vara pe cinste! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod