24h Dental FaceLift: cum sa fii mai tanara cu 10 ani in numai o zi!

Inaintarea in varsta aduce cu sine o serie de modficari in aspectul fetei. Arcadele dentare, in special cea inferioara, au tendinta de a se retrage afectand armonia intregii fizionomii, iar nivelul de colagen si elastina scade.

Inaintarea in varsta aduce cu sine o serie de modficari in aspectul fetei.  Arcadele dentare, in special cea inferioara, au tendinta de a se retrage afectand armonia intregii fizionomii, iar nivelul de colagen si elastina scade.

 Mai mult, persoanele care se confrunta cu pierderea dintilor sufera o schimbare radicala a fizionomiei. Pentru toate aceste probleme medicina moderna ofera solutii rapide si non invazive prin care ne putem recapata prospetimea intr-un timp foarte scurt.

24h Dental FaceLift® este un nou concept lansat de liderul clinicilor dentare din Romania, DENT ESTET, si include patru tratamente dentare si cosmetice ce iti poti reinventa look-ul in numai 24 de ore: de la sistemul revolutionar de implanturi dentare Fast&Fixed, fatetele dentare LUMINEERS sau cea mai avansata tehnica de albire dentara cu lampa ZOOM si pana la interventii de estetica faciala cu Botox sau acid hialuronic.

 

Toate aceste solutii de reconstructie dentara si de estetica faciala au efecte uimitoare de reintinerire. Studiile internationale arata ca peste 80% dintre persoanele care au beneficiat de aceste tratamente se bucura de un aspect vizibil intinerit. Buzele isi recapata volumul, tenul devine mai luminos si mai ferm, iar zambetul iti completeaza look-ul perfect.

Cu ajutorul specialistilor DENT ESTET certificati in SUA iti poti recapata stralucirea si prospetimea, imbunatatindu-ti, in acelasi timp, starea de spirit si increderea in sine – toate acestea in numai o zi!

Cum poti sa arati cu 10 ani mai tanara in doar 4 pasi:

1.

Programeaza-te la Consultatie 24h Dental Facelift
2. Alege una sau mai multe din cele 4 pachete promotionale potrivite nevoilor tale
3. Vizualizeaza zambetul tau perfect prin Digital Smile Design
4. Obtine un look intinerit cu 10 ani… in doar 24h

Afla mai multe detalii si inscrie-te in programul 24h Dental Facelift pentru a obtine look-ul pe care ti-l doresti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod