Romantism de 5 stele de Valentine’s Day

Orice indragostit viseaza sa ii daruiasca jumatatii sale soarele si luna. Ce ar fi daca… ti-ai transforma visul in realitate si i-ai darui o zi inspirata de dragostea voastra speciala? Sarbatoriti-va dragostea într-un mod special, in cea mai romantica escapada, in incredibila oaza de liniste si relaxare de la Premier Palace Spa Hotel. Un spațiu de 5***** pentru o dragoste de 5*****, clipe memorabile și răsfăț pentru toate simțurile. Cu siguranta va fi o experienta unica, asa cum este si sufletul tau pereche!

Sentimente, dragoste, romantism, clipe de vis, de care sa va amintiti intreaga viata. Premier Palace Spa Hotel a creat special pentru tine si sufletul tau pereche variante pentru a te bucura de tot ce inseamna Valentine’s Day.
La pretul unic de 300 lei veti avea o camera dubla de lux si o experienta incredibil de romantica. Veti putea savura un pahar de vin la lumina lumanarilor si o cina exclusivista, cu preparate delicioase. Incununarea acestei zilei perfecte nu putea sa nu includa si rasfat si relaxare la SPA, pentru amandoi. Primul SPA medical de 5***** din Romania, Premier SPA va ofera acces gratuit la piscina, hidro-piscina si fitness.

Pentru ca Valentine’s Day trebuie sa fie o zi perfecta, a seductiei, lăsati-va sedusi de tentatiile culinare din meniul Love Elixir (Caesar Salad, Filetto in mustard crust, desert special Highlight Love – 75 lei). Pentru aceia mai dificil de multumit, chef-ul a pregatit  meniul Endless Love with Sea Aroma (Caprese Salad, Risotto with sea food, Sushi, desert special Love Story – 95 lei).
Iar pentru cei care doresc sa isi surprinda iubita cu inelul mult-visat, recomandarea este meniul Merry Me – 85 lei, incluzand Premier Salad with orange and duck, Chicken breast wih spinach and feta dressing and potatoes si desertul-surpriza Love Me Tender. Desigur, s-a gandit si la micul-dejun special, pe care s ail savurati in pat!

De Valentine’s Day poti incerca ceva magic alaturi de sufletul tau pereche! Pentru o relaxare de zile mari, viziteaza Premier Spa, unicul concept de Wellness Spa & Medical Spa din Romania. Veti beneficia de relaxare in cuplu prin pachetele special concepute pentru aceasta zi deosebita: Relax Me Valentine (2 x Relax Me 25’, 1 Vichy Shower, 1 Oriental Soap Massage, acces pentru amandoi la facilitatile Thermarium – 440 lei), Tropical Love (2 Sensorial Candles, 2 Tropical Shower, acces pentru amandoi la facilitatile Thermarium – 600 lei).
De asemenea, Sweet Surrender va ofera la pretul de 530 lei masaj Neck, Back and Shoulders pentru amandoi, o sedinta de hammam, o sedinta de relaxare cu Sensorial Candle si, bineinteles, acces pentru amandoi la facilitatile Thermarium.

Ce spui deci de invitatia irezistibila de a evada intr-o alta lume? O cina romamtica si o noapte de vis  intr-un hotel de lux este cadoul ideal. In plus, poti sa va oferiti, tie si jumatatii tale, o zi intreaga de rasfat de 5*****, la Premier Palace Spa Hotel, departe de agitatia cotidiana.  Premier Palace SPA Hotel este singurul loc unde iti doresti sa fii de Valentine’s Day. Rezervari: reservations@premierpalace.ro; (+4) 031 407 6000.
*Ofertele sunt valabile intreaga luna februarie 2017! Oferta este supusa unor termene si conditii speciale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod