Noiembrie, luna reducerilor la lenjerie intimă si costume de baie!

SevenSins.ro, cel mai mare magazine online de lenjerie intimă din România anunță reduceri considerabile în această lună. Toate produsele de pe site vor beneficia de reduceri de până la 60%, iar în showroom vă așteaptă sute de produse la pețuri irezistibile. Anul acesta site-ul organizează campania de Black Friday pe 18 noiembrie, unde toate produsele vor beneficia de o reducere de la 40%, respectiv 60%. Toate seturile semnate Obsessive beneficiază de reduceri de 45%, iar cele peste 400 de modele din această gamă au modele de lenjerie intimă, chemise-uri și halate satinate de cea mai bună calitate.

Body-urile și top-urile sexy sunt piesele care nu trebuie să lipsească din garderoba de lenjerie intimă.
Colecția de body-uri si topuri disponibilă cuprinde piese din dantelă, satin, catifea, cu panglici delicate și linii fine ale corsetului, care vor pune în valoare fiecare siluetă. Texturile alese pentru aceste piese sunt comode, chiar dacă acestea se mulează, iar materialul are țesături fine, lejere. Body-urile oferă siguranța că liniile corpului sunt conturate și definite. Luna noiembrie aduce reduceri de 40% la toate modelele de body-uri și top-uri.

Chiar dacă sezonul costumelor de baie a trecut, reducerile de 45% nu pot trece neobservate.
Așadar, achiziționarea unui costum de baie la un preț de invidiat, pentru următorul sezon estival, pentru o vacanță exotică sau pentru mersul la piscină este decizia perfectă. Peste 140 de modele de costume de baie, ideale pentru orice stil, siluetă sau ocazie, au preturi reduse. Fie că este vorba despre un costum de baie din două piese, sau unul întreg, varietatea modelelor și a nuanțelor este extinsă, iar alegerea poate fi făcută în funcție de tonalitatea pielii și de liniile siluetei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod