Vocea României se vede de două ori săptămâna aceasta! Vineri, de la 20:30, și sâmbătă, de la 20:00!

Cel de-al optulea sezon Vocea României începe în numai 4 zile! Emoțiile și suspansul se vor împleti într-un show grandios care le va transforma telespectatorilor sfârșitul săptămânii lucrătoare într-un început de weekend perfect. Tudor, Irina, Andra și Smiley sunt pregătiți de start și își încarcă bateriile pentru o luptă aprigă pentru cele mai bune voci.

Săptămâna aceasta, prima ediție a celei mai tari competiții a vocilor, Vocea României, va fi difuzată în două părți, după cum urmează: Vineri, 7 septembrie, ora 20:30 – Vocea României prezintă primii concurenți, primele emoții și primele bătălii din acest sezon pentru cele mai bune voci.

Prima parte a primei ediții Vocea va fi urmată la ora 21:45 de meciul din UEFA Nations League dintre România și Muntenegru. Naționala începe drumul spre EURO 2020, iar tricolorii au nevoie de susținerea tuturor românilor. Sâmbătă, 8 septembrie, ora 20:00 – a doua parte a primei ediții Vocea României.

Spectacolul continuă cu foarte multă energie și cu interacțiuni surprinzătoare între antrenori și concurenți, care sunt gata să dea totul pentru a întoarce scaunele și pentru a continua competiția.

După Vocea României, de la ora 22:00, Leonardo Di Caprio și Carey Mulligan aduc la PRO TV un film care a făcut istorie, The Great Gatsby, și o povestea fascinantă de iubire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod