Vica Blochina a scapat de grasimea de pe burta dupa ce a facut tratamentul CLATUU la Silhouette

Vica Blochina a slabit spectaculos si a scapat de stratul de grasime din zona taliei dupa ce a urmat un tratament revolutionar la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette.
Vedeta a recurs luna trecuta la CLATUU, singura procedura non-chirurgicala care elimina definitiv grasimea din zonele cu probleme: de pe abdomen, talie, coapse, spate, brate, chiar si din zona de deasupra genunchilor.

Vica a urmat acest tratament pentru abdomenul inferior, pentru zonele laterale, pentru coapse, picioare si spate.

Vedetei i s-au montat aplicatoarele aparatului, iar acestea au captat, prin vacuum, depozitele de grasime nedorite care au fost inghetate la -9 grade Celsius. In acel moment, celulele de grasime au fost distruse, urmand ca, dupa tratament, timp de doua-maximum trei luni, sa fie eliminate complet din organism.

"In ultimele luni am acumulat cateva kilograme in plus si devenisem nefericita si foarte suparata pe mine.
Nu am vrut sa fac liposuctie, asa ca am mers la Silhouette pentru a face CLATUU. La inceput eram reticenta pentru ca am tot incercat fel si fel de tratamente de slabit. Am stat o ora la tratament. Mi s-a spus ca rezultatele se vor vedea peste trei luni, insa am ramas uimita sa vad ca deja se vad, dupa doar o luna si jumatate. Am slabit, am scapat de grasimea de pe abdomen si nu mai am niciun stres atunci cand merg la plaja”, declara Vica Blochina.

CLATUU este solutia ideala pentru cei care nu au timp sa mearga constant la sala, dar au nevoie sa scape de straturile de grasime care nu dispar nicicum", declara Catalin Botezatu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod