Vedetele au petrecut cel mai special 1 iunie în parcul Miramagica din Herăstrău

Vedete cunoscute din showbiz au petrecut weekend-ul de 1 și 2 iunie, alături de copiii lor, în parcul Miramagica din Herăstrău. Anca Serea, Alina Sorescu, Giulia Nahmany, Andreea Perju, Amalia Enache, Diana Bart, Eli Roman, Laura Lazăr au petrecut clipe de neuitat în cel mai frumos parc de distracții în aer liber din București sărbăorind astfel Ziua Internațională a Copilului.
Cu toții s-au bucurat de atracțiile parcului pe care cei mici le adoră, precum și de noul roller coaster ce tocmai a fost inaugurat în locul de distracții din Herăstrău.

S-au urcat în roata mare Miramagica, de unde au admirat de la înălțime Bucureștiul, au condus mașinuțele tamponabile, au sărit pe salteaua elastică, s-au plimbat cu trenulețul. Apoi, au trăit senzații tari urcându-se pe platforma turnului Spark, ce avea să îi plimbe cu mare viteză de sus până jos și de jur împrejur, sfindând parcă legea gravitației. Apoi, s-au urcat în racer-ul Airbone Shot, în care s-au simțit ca într-o călătorie în spațiu.  

Atracția principală a parcului a fost însă noul roller coaster Miramagica cu care s-au plimbat și au trăit emoțiile cursei palpitante.

Alina Sorescu a susținut un recital de neuitat pe scena Miramagica alături de copiii din grupul Picii lu Soreasca cărora le predă muzică și prestanță scenică la Atelierul său de muzică. Au lansat cu această ocazie noul lor album în cadrul unui eveniment cu totul special.

Tot pe scena Miramagica au susținut un spectacol de dans copiii de la Dance Planet, școala de dans a Oanei Ioniță.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod