Vedetele Asia Express, nevoite să renunțe la podoaba capilară pentru un avantaj în competiție

Ediția de luni seară a celui mai dur reality-show, ce începe de la 20:00, pe Antena 1, testează limitele concurenților Asia Express, într-o misiune cu totul și cu totul neașteptată.
Pentru că Ruby și Robert au câștigat deja imunitatea, cinci echipe rămân în cursa de astăzi și se vor lupta pentru aceeași miză, chiar dacă asta presupune renunțarea definitivă la zona de confort. 

Așa se face că pentru a obține un avantaj în competiție, echipele vor fi provocate să renunțe la podoaba capilară, asemeni pelerinilor indieni, ce fac sacrificii religioase în cinstea zeitățile hinduse: ”Este o misiune dificilă, nu o să ne batem joc de noi!”, va afirma Cocuța hotărâtă.
Pentru a îndeplini misiunea, băieții trebuie să se radă în cap și să renunțe la barbă, iar fetele să își taie zece centimetri din păr, deci, ambii coechipieri vor alea de făcut o alegere dificilă, presați de cronometru: ”Eu m-am jurat că nu mai renunț niciodată la barbă!”, spune CRBL. Ce avantaj se ascunde în spatele acestei probe extrem de dure și care vor fi echipele ce o vor îndeplini, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00.

Tot diseară, echipele vor avea de căutat acul în carul cu fân, la propriu.
Mai exact, concurenții vor încerca să găsească indiciul pentru următoarea misiune într-o recoltă de bumbac, așezată în saci, iar provocarea le va testa nervii: ”Am simțit nevoia să devastez locul asta!”, va spune Teleșpan. 

Bătălia de luni seară se va da pentru imunitatea celei de-a doua etape din India. Cum se va modifica la finalul serii clasamentul, în funcție de avantajul primit în urma celei mai duri misiuni, și care dintre echipe va câștiga dreptul de a se relaxa la hotel, alături de Ruby și Robert, telespectatorii Antena 1 vor vedea de la 20:00, într-o nouă ediție Asia Express- Drumul Elefantului. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod