Va ieși Kamara din fermă? În seara aceasta, Kamara le declară război Ioanei, lui Brigitte și lui Silviu

O nouă săptămână, un nou concurent eliminat la Ferma – un nou început!. Deși susține că Leon, fiul lui, îl motivează să rămână în fermă, va reuși Kamara să se țină de promisiune sau va ceda în fața oponentului pe care și-l alege?
Kamara va ajunge de la distracție direct la duel! În Ferma – Un nou început!, Kamara își sărbătorește ziua mai mult... singur! La începutul zilei, Geanina este singura care îi urează la mulți ani, iar ceilalți colegi de suferință sunt mai mult preocupați dacă o să aibă parte de un meniu deosebit pentru că e ziua lui Kamara. Mihaela și Cristi încearcă să-i facă ziua mai bună și pregătesc o petrecere în curtea vilei. Însă surpriza vine, de fapt, de la Kamara, care spune clar că nu își dorește ca Silviu, Brigitte și Ioana să participe la ziua lui.
Așadar, în timp ce toți se distrează afară, cei trei vor sta în casă, separați de grup.

Ferma – un nou început!, lider absolut de audiență miercuri seara!
Ediția Ferma – Un nou început! de miercuri seară a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public. La nivel național, peste 1.3 milioane de români au urmărit aventurile din fermă în fiecare minut. Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 7.1 puncte de rating și 23.8% share, în timp ce televiziunea secundă înregistra numai 4.5 puncte de rating și 15.2% share.
Săptămâna viitoare, poveștile de dragoste, de trădare, strategiile și sarcinile complicate continuă marți, miercuri și joi, numai la PRO TV!
Ferma - Un nou început!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod