Un nou magazin online cu haine și accesorii semnate de designeri din estul Europei, bydesigners.ro

BY DESIGNERS este un brand de fashion lansat în martie 2015 ce aduce în România creațiile designerilor din estul Europei. Cu o selecție foarte atentă de branduri, BY DESIGNERS propune ținute altfel: different - daring - cool.

BY DESIGNERS s-a născut din dorința de a aduce în atenția publicului din România piese nonconformiste pentru a crea outfit-uri originale, care inspiră și ies din anonimat. Toate aceste piese vor fi disponibile online, în e-shop-ul bydesigners.ro. Pe site vor fi disponibile serii mici, iar acesta va fi updatat continuu cu piese noi.

Pentru început, pe bydesigners.ro veți face cunoștință cu Ioanna Kourbela, Fetish și Neva Balnikova.

IOANNA KOURBELA este un designer care creează în Atena, Grecia.

Declară că se înspiră din natură, dar și din ritmul agitat al vieții și diversității culturale din Atena, Grecia. Colecțiile ei minimaliste au simplitate și farmec, au acel ceva care le face diferite.



FETISH este un brand de modă din Bulgaria creat în 2011 de Christina Tomova și Zina Chaneva. Pe cele două le-a unit pasiunea pentru modă, dar și pentru stilul neconvențional care se regăsește în fiecare piesă pe care o creează, de la haine la accesorii.

NEVA BALNIKOVA este un designer de bijuterii din Bulgaria.

Ea spune că fiecare piesă pe care o semnează are propria ei poveste. Lucrează cu materiale diferite, de aceea colecțiile ei sunt foarte variate.

Portofoliul bydesigners.ro se îmbogățește continuu, iar în curând vom reveni cu noutăți.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod