Tobi Ibitoye a lansat un single nou – “ LOVING ME”

Tobi Ibitoye s-a nascut in Abuja, Nigeria, pe 9 august 1993. S-a mutat in Romania la 15 ani impreuna cu parintii sai, diplomati in cadrul Ambasadei Nigeriei in Romania.

Mai tarziu, cand misiunea diplomatica a tatalui sau s-a incheiat, Tobi a luat decizia sa ramana in Romania si sa termine facultatea de Biochimie din cadrul Universitatii din Bucuresti.

In vara anului 2015, Tobi a participat la show-ul Vocea Romaniei si a terminat pe locul 3.  Primul sau single, “ Miss you”, a fost lansat in seara in care a avut loc finala de la Vocea Romaniei, sub emblema uneia dintre cele mai mari case de discuri din Romania – Media Pro Music.

In anul 2016, revista Forbes l-a inclus in topul celor mai influenti 30 de tineri cu varsta sub 30 de ani.

Actualmente a semnat un contract cu casa de discuri Uninvited Artist si-a lansat un nou single – “ LOVING ME”, despre care ne-a spus cateva cuvinte:

“"Loving me" este piesa mea de suflet, prin mesajul pe care am vrut sa-l transmit.

Este o piesa care s-a nascut din dorinta de a vorbi despre compromisul in dragoste, inevitabil de altfel.

Interesant este faptul ca a luat nastere intr-o zi in care, impreuna cu producatorul de la Ha Ha Ha Production - Vladimir Coman Popescu, cautam sa cream ceva nou pentru un mini documentar pe care il filmam. Nu a fost nimic premeditat.

Vladmir a cantat cateva ritmuri cu Ukulele, fara a se lega ceva, dar in momentul in care acordurile pianului s-au facut si ele auzite, mi-am adus aminte despre povestea aceasta a compromisului in dragoste, pe care mai incercasem sa o spun de cateva ori in trecut.

In cateva minute, melodia a inceput sa curga si inspiratia a facut sa ia nastere acest manifest pe care piesa il reprezinta.

Un alt lucru foarte interesant este si faptul ca, desi simteam ca spun o poveste, cand am terminat de scris versurile, am realizat ca erau mai multe povesti intr-una.

Piesa vorbeste despre puritatea dragostei si este dedicata tuturor celor care au trait sub opresiunea celor pe care i-au iubit.
As putea sa va povestesc la nesfarsit despre ce semnificatie are fiecare cuvant din piesa, fiecare nota.

Dar prefer ca arta sa vorbesca in locul meu si mai presus de orice...prefer sa las oamenii sa vorbeasca pentru arta."


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod