Telespectatorii își pot vota favoriții și online în edițiile LIVE Vocea României!

În acest sezon, cea mai tare competiție a vocilor va avea cinci ediții live – în primele trei, publicul și antrenorii își vor alege favoriții, însă în semifinală și în marea finală, numai telespectatorii vor putea vota și astfel vor desemna câștigătorul marelui trofeu.
Toți cei patru antrenori vor fi anul acesta reprezentați în finală de câte un concurent, iar românii își pot alege preferații atât prin sms, la numărul 1200 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat și online, gratuit, pe site-ul Vocea României. Orice utilizator poate vota online o data/ sesiunea de vot, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori. 

Intervalul de timp în care se poate vota este reprezentat de o sesiune delimitată de anunțurile START VOT – STOP VOT din cadrul fiecărei ediții live.

Lili Sandu – V-Reporter în edițiile LIVE Vocea României
Lili Sandu este V-Reporter și în sezonul șapte Vocea României! Începând de vinerea aceasta, Lili va transmite din camera magenta informații la cald despre concurenți, dar și reacțiile acestora dupa ce vor ieși de pe scenă, și va fi în permanență alături de ei.

Mă bucur să fac parte și anul acesta din echipa Vocea României și să le transmit telespectatorilor informații la cald din camera magenta.
Am emoții pentru primul live, dar și pentru întâlnirea mea cu noul antrenor si, în special, cu concurenții din acest sezon. Am urmărit evoluția lor și toți sunt foarte buni, au voci extraordinare și merită să rămână cât mai mult în competiție. Însă publicul își va alege și de data aceasta favoriții, atât prin sms, cât și online, pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. Sunt nerăbdătoare să începem, pentru că va fi un show de zile mari, vor fi piese pe care oricine le poate fredona, vom avea momente complexe cu coregrafii incendiare și, evident, va fi lupta pentru marele trofeu.
Îmi doresc ca toți cei care participă la Vocea României să se bucure de această experiență unică. Eu voi fi lângă ei în toate cele cinci show-uri live, îi voi susține și împreună le vom transmite românilor cele mai mari emoții, dar și bucuria show-ului din camera magenta.
", a spus Lili Sandu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod