Surpriza estivala! La Kanal D se da startul noilor sezoane "Roata Norocului", "Se striga darul!" si "Ochii din umbra"

#In weekend-ul 15-16 iunie, editii noi ale unor foarte indragite productii TV.

Divertisment de calitate, premii uriase, suspans, adrenalina, povesti de viata, traditii si obiceiuri, acestea sunt ingredientele mixate de Kanal D, in noile sezoane ale indragitelor emisiuni "Roata Norocului", "Se striga darul!" si "Ochii din umbra", care vor reveni pe micile ecrane, cu editii fabuloase, incepand din weekend-ul 15 – 16 iunie.

Sambata, 15 iunie, la ora 20:00, "Se striga darul!", emisiunea prezentata de Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, ajunge la sezonul numarul cinci. Vedetele sunt pregatite pentru o noua „batalie" a cuferelor pentru tinerii insuratei.

"De abia astept sa inceapa noul sezon <Se striga darul!>. Sunt nerabdatoare sa impartasesc experienta mea cu telespectatorii, sa vada ce obiceiuri si traditii inca se pastreaza la nuntile din diferite regiuni din Romania", spune Andreea Mantea.



"Roata Norocului", emisiunea prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, ajunge la sezonul zece, valoarea premiilor castigate in cele noua sezoane difuzate  a fost de aproape 600.000 de Euro, constand in autoturisme, electronice si electrocasnice, premii in bani sau excursii in tara. Duminica, 16 iunie, la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari o editie extraordinara, in care Lili Sandu si Pepe vor face echipa incercandu-si norocul pentru a-si ajuta semeni aflati in dificultate.

"Reincepe aventura <Roata Norocului> cu premii uriase, cu multa distractie; daca va era doar de rasul colegei mele de platou, Ana-Maria Barnoschi, o sa va bucurati din plin de energia ei. Avem foarte multe premii, constand in bani, vacante,  electronice si electrocasnice. Poate in acest sezon vom da si marele premiu pus in joc; eu i-am pus carburant, Ana-Maria si-a luat permisul, am dat doua ture cu ea, sa vedem cum merge masina. Este gata de plecare! Asa ca haideti sa va incercati norocul!", spune Bursucu.



"Ochii din umbra", una dintre cele mai longevive si de succes productii TV, revine in atentia telespectatorilor duminica, 16 iunie, la ora 22:00, cu un nou sezon fascinant, cu povesti de viata uluitoare, intrigi si iubiri tradate. Ernest, prezentatorul emisiunii ajunse la cel de-al saptesprezecelea sezon, marturiseste ca este nerabdator sa revina pe micul ecran, cu noi editii in care va prezenta povesti inedite de viata, din care telespectatorii vor avea cu siguranta ceva de invatat.

"Nu de putine ori am fost intrebat pe strada cand revine <Ochii din umbra>. In noul sezon, telespectatorii vor avea parte de multa actiune, am filmat prin toata tara; asa cum v-am obisnuit, vom prezenta cazuri iesite din comun, situatii in care cu siguranta unii dintre cei care ne vor urmari se vor regasi sau din care vor avea ceva de invatat", spune Ernest.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod