Spectacol de cabaret "Je t'aime Paris"

Cu ocazia implinirii a 5 ani de la infiintarea singurului Teatru de Cabaret si Variete din Romania, pe 15 Octombrie incepand cu orele 21.00 va avea loc premiera spectacolului de cabaret " Je t'aime Paris".    Spectacolul realizat de Teatrul de Cabaret si Variete, se va juca pe scena clubului Qetesh din blvd Regina Elisabeta nr 32. Acest nou spectacol de cabaret va purta semnatura lui Stelian Milu si Florin Maris, si va reprezenta un alt moment important in istoria cabaretului din Romania.

Construit ca un spectacol de anvergura, gandit atat pentru publicul bucurestean cat si pentru turisti, noua productie va aduce o noua stralucire si bucurie pentru suflet cat si pentru minte deopotriva. Echipa de creatie este compusa din actorul si regizorul Stelian Milu, coregraful Florin Maris, light designerul Bogdan Vladici , arhitectul Laurentiu Paicu, costumele purtand semnatura Miau by Clara Rotescu.

Din distributia spectacolului fac parte artistii: Emilia Musala / Dorina Vasilashko, Tudor Man, Stelian Milu, Crazy Queens Balet format din balerinii Patricia Gligor, Iuliana Constantin, Oana Iancu, Allana Pihut, Ioana Hacerian, Emil Popa, Iulian Scripca, Jesuany Gomez,  coregrafia fiind semnata de coregraful Florin Maris, deasemenea in aceasta distributie vor fi inclusi acrobati si magicieni.

"In lumea cabaretului, totul este posibil, asa cum a fost posibil ca timp de 13 ani sa nu avem cabaret intr-o capitala europeana respectiv din 1998 pina in 2011 cand doi nebuni, eu impreuna cu asociatul meu respectiv coregraful Florin Maris, au decis sa schimbe ceva, adica au infiintat Teatrul de Cabaret si Variete si reinvierea Micului Paris cosmopolit.
Dupa 5 ani am ajuns sa regizez un spectacol despre si pentru Bucuresti : “Je t’aime, Paris! “ este un spectacol dedicat Bucurestiului de altadata, cunoscut si sub numele de “ Micul Paris” iar pe parcursul a 1 ora si 30 minute vom prezenta publicului frumusetea acestui oras precum si nebunia lui. Diversitatea melodiilor, calitatea interpretativa precum si armonizarea vocilor live cu spectacolul costumelor, luminilor si al gastronomiei vor face cu siguranta un eveniment de neuitat pentru cei care vor fi prezenti in sala. Aici nu exista rasism, xenofobie sau politica, totul este frumos, iar drama umana este perceputa cu zambetul pe buze. Am ales ca si locatie, scena fostului cinematograf Femina construit in 1929 cunoscut in perioada comunista ca si cinematograful Lumina, actual Qetesh Club deoarece din punct de vedere architectural si de design interior este o scena perfecta pentru un cabaret din Micul Paris.
Am norocul sa am echipa perfecta pentru un cabaret, oameni frumosi , talentati si mai ales profesionisti. Totul, din momentul in care intri intr-un cabaret, trebuie sa respire frumusete, senzualitate si somptuozitate si de aceea “Je t’aime Paris” va fi un spectacol de neuitat
”, a declarat regizorul si actorul Stelian Milu.

Reprezentatiile cu spectacolul “ Je t’aime Paris” ,  vor avea loc in Qetesh Club, denumit si clubul cu o suta de fete pentru ca se poate transforma in cafenea, cabaret, sala de teatru, club cool, club non conformist sau exclusivist. Accesul la aceste reprezentatii se poate face achizitionand unul din cele patru categorii de vouchere existente: Cabaret Guest Pass (include un pahar de vin si accesul la spectacol): 45 lei; Menu “ Le petite Paris” (include aperitiv, 1 pahar de vin si accesul la spectacol ) – 100 lei; Menu Vivant (include aperitiv, fel principal, desert, un pahar de vin si accesul la spectacol ) - 150 lei; Menu Imperial (include aperitiv, fel principal, platou de branzeturi fine, desert, un pahar de vin si accesul la spectacol )  - 200 lei.
Rezervari, informatii, achizitii vouchere: 0371075433. Voucherele  sunt disponibile pe www.iabilet.ro,  in punctele de vanzare (Hard Rock Café, Beraria H, Magazinele Uman, Magazinul Muzica, reteaua IQ Box, reteaua Say Shops, standul de bilete la Metrou Unirii 1 Bucuresti, Agentiile Perfect Tour ) precum si la Qetesh Club.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod