Smiley, Pavel și Andi își testează flexibilitatea, vineri, la Românii au talent!

Mâine seară, de la 20:30, noi concurenți intră în cursa pentru câștigarea titlului de cel mai talentat român și fac spectacol pe scena show-ului suprem, Românii au talent. O concurentă reușește să uimească jurații prin mobilitatea ei, dar și prin pasiunea pe care o pune în ceea ce face. ”Ai niște calități pe care oamenii le înțeleg foarte puțin.”, îi spune Mihaela Rădulescu.

Fata îi provoacă pe Smiley și pe Pavel să execute o serie de mișcări care necesită destul de multă concentrare și pregătire, iar cei doi demonstrează că flexibilitatea este una dintre calitățile lor și reușesc să o impresioneze.

Nici Andi Moisescu nu scapă de acest test și este invitat pe scenă pentru un moment în tandem. Cum se va descurca juratul și dacă va face față provocării, vedem vinerea aceasta.

O româncă stabilită în Spania a reușit sa unească românii și spaniolii într-o trupă de dans care reprezintă în egală măsură ambele culturi. Concurenta povestește plină de emoții toate greutățile prin care a trecut peste hotare, cum a reușit să treacă peste ele, și prezintă un număr formidabil, plin de energie și pasiune.

Telespectatorii vor avea parte mâine de momente speciale, de suspans, energie, emoție și bucurie pe scena celui mai tare show de divertisment, Românii au talent.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod