Sambata pe Antena 1 incepe “FANtastic Show”

Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1, prima ediție a emisiunii “FANtastic Show”, prezentată de Florin Ristei, îi va aduce față în față în postura de rivali și căpitani de echipă pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.
Echipele celor doi prieteni, formate din câte doi artiști, se vor întrece pe parcursul a 11 probe, una mai distractivă decât alta.

În prima ediție a show-ului, echipa roșie, condusă de Andrei Ștefănescu, va fi formată din Cezar Ouatu și actrița Anca Dinicu, pe când cea verde, al cărei căpitan este Liviu Vârciu, îi va avea în componență pe Maria Buză și CRBL. Iar “Duetul popular”, “Traduceri muzicale”, “Karaoke cu… cuvinte”, “Paharele cu masa rotundă”, “Alfabetul” sau “Ruleta imitatorilor” vor fi câteva dintre probele care îi vor pune la treabă pe cei șase fantastici din platou.

Show-ul va avea și un juriu, format din cinci membri din public, care vor aprecia “la plăcere” anumite probe pe care cele două echipe le vor avea de trecut.
Special guest star-ul ediției va fi Oana Sîrbu, care va participa alături de câte un membru al fiecărei echipe la una dintre probe. Despre ce va fi vorba, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara.

Mă bucur că îl voi avea din nou alături pe bunul meu prieten Andrei Ștefănescu și că o să-mi întâlnesc mai vechii și mai noii colegi care vor veni alături de noi să ne distrăm în acest nou proiect”, spune Liviu Vârciu. “Noi ne-am distrat foarte mult la filmări și sunt convins că și telespectatorii o vor face din fața micilor ecrane.
Le va plăcea cu siguranță acest format nou, fresh și distractiv. Iar eu mă bucur foarte mult că sunt din nou pe platouri cu Liviu Vârciu și că, de data asta, va trebui să ne și “războim
””, adaugă Andrei Ștefănescu.

De ce telespectatorii Antenei 1 nu trebuie să rateze acest show, spune prezentatorul Florin Ristei: “În primul rând, ca să vadă dacă mă fac de râs sau nu (râde)… Apoi, pentru că este un show în care se râde foarte mult. Eu, unul, râd foarte mult aici.
Ne distrăm în platou cu artiștii și sper ca și cei de acasă să petreacă zeci de minute alături de noi, „lipiți” de televizor”.

Care dintre cele două tabere va câștiga trofeul primei ediții “FANtastic Show”, telespectatorii vor vedea sâmbătă, 2 iulie, de la ora 20.00, numai la Antena 1.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod