PROTVPlus.ro lansează serialul Viața bate vlogul!

Ai simțit vreodată că ai o problemă și nimeni nu te crede sau înțelege, că nu ți-ai găsit calea, că ai un secret de care ții cu dinții și speri ca nimeni să nu-l afle, că ți-e rușine de tine sau cu tine? Noul serial Viața bate vlogul, lansat de PROTVPlus.ro și Tru., îți va arăta că nu ești singur, că vei găsi întotdeauna oamenii și resursele să treci peste problemele care îți apar în cale, indiferent cât de complicate sau de nerezolvat ar părea acestea.
Viața bate vlogul este un mix între serial, reality show și vlogging, în care vom afla poveștile deloc simple de viață spuse de 8 vloggeri urmăriți de comunicăți numeroase de fani: Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru, Robert Ionescu.

“Comunicarea este cheia succesului. De ce? Pentru că a comunica înseamnă, implicit, a te comunica. Pe tine. Așa cum ești. Să vorbești despre tine, fără bariere, făra inhibiții și fără frici te călăuzește pe un drum de autocunoaștere care nu este întotdeauna drumul cel mai plăcut. Asta s-a întâmplat și cu invitații mei în Viața bate vlogul: și-au deschis sufletele, am vorbit despre probleme reale ale tinerilor din școlile noastre și de pe internet. Adică lucruri prin care trecem noi și toți prietenii noștri în fiecare zi. Am comunicat, iar prin comunicare am găsit soluții”, a spus Emil Rengle, moderatorul și unul dintre cei 8 vloggeri care-și spune povestea despre serialul Viața bate vlogul.

Fiecare episod va spune povestea unuia dintre cei 8 vloggeri din prisma problemelor sau a perioadelor grele din viața acestuia. Viața bate vlogul va aborda subiecte grele, care reprezintă probleme reale și frecvente în societatea contemporană: bullying, alcoolism, violență, consum de droguri, sexualitate și multe altele. Serialul online își propune să le ofere tinerilor un safe zone în care să se regăsească, să nu se mai simtă diferiți, să se deschidă. De asemenea, serialul poate oferi o mână de ajutor și pentru părinții care văd în copiii lor că ar putea trece prin perioade mai dificile și nu știu cum să îi abordeze: cum pot ei interveni pentru a stopa hărțuirea în școli sau care sunt primele semne pe care le dă un tânăr care are probleme sunt doar câteva exemple.

Luni, 19 noiembrie, ora 10:00, serialul online Viața bate vlogul va avea premiera pe protvplus.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod