Margherita de la Clejani și-a luat kilograme de produse de make-up în Asia Express

”Mie îmi place foarte mult să mă machiez și un artist trebuie să aibă mereu un machiaj profesional.” Aceasta este ideea cu care Margherita de la Clejani a plecat în cursa Asia Express, reality show difuzat în curând de Antena 1, motiv pentru care vedeta a venit cât se poate de pregătită: pensule de tot feluri, fonduri de ten de diverse nuanțe, farduri, creioane și multe altele.
Chiar dacă condițiile nu sunt prielnice, Marga a transformat orice colț din Asia într-un studio de make-up. Așa a ajuns să se machieze inclusiv pe peronul unei gări, acolo unde aștepta să înceapă cursa. Tacticoasă a început să despacheteze toate pungile și să se apuce de treabă.

“E chiar mai bine aici, pentru că am lumină naturală”
, spune ea râzând. Dacă atunci când este acasă ritualul de make-up ajunge până la 3 ore, în Asia Margherita a ajuns la un record personal.

“Am ajuns să îmi fac un machiaj în 10 minute, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată. Ce să fac, machiajul este a doua mea iubire. Încă de când eram mică am văzut la mama tot felul de farduri, rujuri, așa că îmi place să fiu mereu cochetă și aranjată”
, spune ea.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebui să își găsească singuri mâncare, cazare și transport.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod